Počelo saslušanje žrtava Merilina Mensona

Podeli:
Merilin Menson Foto:Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Nekoliko žena optužilo je muzičara Merilina Mensona, odnosno Brajana Vornera, za zlostavljanje, te je policija počela da obavlja razgovore sa žrtvama. Ukoliko se njihove optužbe ispostave tačnima, Menson bi zbog ovih optužbi mogao završiti u zatvoru.

PROČITAJTE JOŠ

Bivša njegova verenica, nekadašnje devojke, ali i dugogodišnji kolega iz benda optužili su Mensona za psihičko i fizičko zlostavljanje, zbog čega je sada protiv njega pokrenuta policijska istraga.

Kako piše TMZ, na sastanku policije sa žrtvama utvrđivalo se zahteva li zločin za koji ga optužuju daljnju istragu. Nije poznato ko je sve dao izjave policiji, niti da li će FBI uključen u istragu. Menson je navodno odbio da otvori vrata policiji kada su došli u proveru njegovog doma u Los Anđelesu početkom meseca.

Merilin Menson Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Podsetimo, prva koja je progovorila o nasilničkom ponašanju bila je njegova bivša verenica, glumica Evan Rachel Wood (33).

„Ime mog zlostavljača je Brajan Vorner, koji je svetu poznat kao Merilin Menson. Stravično me je zlostavljao godinama. Isprao mi je mozak i izmanipulisao me da mu budem potčinjena. Završila sam sa životom u strahu od odmazde, klevete ili ucene“, napisala je ona tada u svojoj objavi na Instagramu.

Nakon nje, Merilina je prijavilo još nekoliko navodnih žrtava.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar