Miloš Biković
Miloš Biković EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Miloš Biković već nekoliko dana uživa na Hrvatskom primorju, iako vešto krije destinaciju na kojoj se nalazi, obraduje svoje pratioce postovima koji su sve samo nisu "obični".

PROČITAJTE JOŠ

Mnogi bi očekivali da glumac letuje u nekom skupocenom kompleksu sa pet zvezdica, ali ne i Miloš. Njegove poslednje objave na Instagramu govore potpuno suprotno.

Pokazao je zanimljive fotografije iz nekog dvorišta izgleda u blizini mesta gde letuje, koje na prvi pogled podseća na neko seosko dvorište ispunjeno starim stvarima.

U tom dvorištu se mogla videti komoda starinska i jedna stolica sa biljkom.

Miloš je seo na tu stolicu i stavio biljku u svoje krilo i objavio duhovit post koji je mnoge nasmejao:

„Seo sam na mesto ovoj biljci. Inače ona tu sedi“.

Neobičnim letovalištem i još zabavnijim postom je nasmejao mnoge pratioce, a mežu njima se našla i velika glumica Gorica Popović, koju je Bikovićev post nasmejao do suza.

Inače, Biković je danas u toku dana takođe objavio snimak od nekoliko sekundi na kome se vidi kako iz zaleta skače u more s glisera koji se kreće 30 milja na sat.

„30 milja na sat… ali opklada je opklada“, napisao je u kratkom opisu ispod snimka.

Šta je predmet opklade glumac nije otkrio, ali je očito u pitanju nešto ozbiljno, s obzirom na to da je izveo poprilično rizičnu stvar na koju se mnogi ne bi usudili.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)