Miloš Biković
Miloš Biković Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Glumac Miloš Biković trenutno uživa na hrvatskom primorju odakle svakodnevno objavljuje fotografije, a jednom je posebno privukao pažnju jer mnogi smatraju da je pokazao novu devojku.

Pročitajte još:

Nakon što su ga nedavno javno prozvale dve bivše devojke, glumac  je već zaintrigirao na Instagramu mogućnošću da je našao novu devojku.

Miloš je pozirao u uskoj ulici primorskog grada zastao da napravi selfi, a iza njega se nazire devojka. Devojka je prilično blizu, a vidi se i njena zelena trendi tašna, a mišljenje mnogih je – da je hteo da je nema u kadru, Miloš bi se sigurno potrudio da je izbegne.

„Čeka te devojka sa zelenom torbicom“, „Nova devojka?“, neki su od komentara ispod Bikovićeve fotografije.

Podsetimo, nakon što su ga dve bivše devojke javno prozvale Biković je izjavio

„Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine.
Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši“, napisao je Biković na Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.