Džoni Dep je ponovo u Beogradu, a u našu zemlju je došao kako bi promovisao prvi animirani film koji je nastao u Srbiji. U pitanju je ostvarenje "Puffins Impossible", gde daje glas glavnom liku. Na ovom projektu je holivudska zvezda sarađivala sa Milošem Bikovićem.

Sa Džonijem Depom je sinoć na koktelu upriličenom ovim povodom bio i srpski glumac Miloš Biković, koji je prisutnim medijima govorio o poznanstvu s holivudskim kolegom, a između ostalog je otkrio i da li je Džoni Dep ta inostrana zvezda koju ćemo gledati u drugom delu filma „Južni vetar“.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja sam ga prvi put upoznao danas. Ta saradnja se odvija preko naših zajedničkog partnera Andree Iervolina i evo danas sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam, da pričamo i vrlo je prijatan čovek. Neverovatno skroman i zaista zaljubljen u Srbiju“, rekao je Biković, koji je naveo da je rad na animiranom filmu „Puffins Impossible“ velika stvar za Srbiju.

Na pitanje da li saradnju sa Depom može da iskoristi za potencijalnu holivudsku karijeru, Miloš je kratko rekao:

„Nemam plan da to uradim, ali nije isključeno da se to desi“, rekao je Biković i naglasio da postoji mogućnost da sa Džonijem sarađuje na nekom filmu, seriji.

„Moguće je da ćemo sresti na platnu“, zagonetno je rekao glumac i pohvalio znanje srpskog jezika Džonija Depa.

Miloš Biković
Miloš Biković Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Na pitanje da li je Džoni Dep ta inostrana zvezda koja će se pojaviti u „Južnom vetru“, Biković je odgovorio pomalo zagonetno:

„Ne, za sada.“

Bonus video

„Sačekuša“ za Džonija: Dep oduševljeno grlio fanove u Beogradu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)