Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Američka glumica Beti Vajt u januaru puni 100 godina i sve poziva na svoju zabavu, tačnije sve one koji koji kupe kartu za bioskopsku predstavu.

Obožavatelji vitalne žive legende s Beti će moći da proslave njen 100. rođendan, deleći s glumicom neke od najsmešnijih trenutaka u njenoj karijeri, ovaj put na velikom platnu.

Dokumentarni film pod nazivom „Betty White: 100 Years Young – A Birthday Celebration“ prikazaće se u 900 bioskopa širom Sjedinjenih Država samo jedan dan, na glumicin rođendan 17. januara 2022, zahvaljujući Fathom Events-u.

PROČITAJTE JOŠ

Sinopsis glasi ovako:  „Beti Vajt poziva vas na proslavu svoga stotog rođendana. Na partiju za ljubimicu Amerike biće i njeni brojni prijatelji, među kojima su Rajan rejnolds, Tina Fej, Robert Redford, Lin Manuel-Miranda, Klint Istvud, Morgan Friman, Džej Leno, Kerol Burnet, Krejg Ferguson, Džimi Kimel, Valeri Bertineli, Džejms Korden, Vendy Malik i Dženifer Lav Hjuit. Uživaćete u najduhovitijim trenucima iz ‘Zlatnih devojaka’, ‘Ludnice u Klivlandu“, filma ‘Priedlog’, ‘The Mary Tyler Moore Šou’ i onima iz izgubljene epizode Betine prve serije. Uz to će vam Beti otkriti mnoštvo detalja o svoj neverovatnom životu i karijeri“.

Film su režirali i producirali Stiv Bočer i Majk Trinklejn, a u njemu će biti reči o Betinoj karijeri i događajima iza kulisa, uključujući njen odnos sa osobljem, kao i o njenim postignućima i naporima na zaštiti životinja, prenosi „N1„.

“Nismo želeli da ovaj dan prođe, a da ne okupimo sve ljude koji je vole, od njenih kolega i prijatelja do miliona obožavatelja svih godina. Zato ćemo proslaviti njen 100. rođendan tako što ćemo vam ponuditi film pun ljubavi o onome što Beti čini nacionalnim blagom”, rekao je Bečet za Varajeti.

Ulaznice su u prodaji od pre tri dana na FathomEvents.com ili na blagajnama bioskopa koja prikazuju dokumentarac.

I dok obožavatelji kupuju karte mediji nas podsećaju na neke od njenih duhovitih odgovora i životnih saveta.

– Kad me pitaju: ‘Što još niste odradili u ovom poslu, a uvek ste htjeli?’, moj odgovor je uvek: ‘Roberta Redforda’.

– Ljudi mi kažu da je Facebook izvrstan način da se povežem sa starim prijateljima. Da se u ovim godinama povežem sa starim prijateljima trebala bi mi ploča za prizivanje duhova.

– Totalno sam luda za zdravim načinom života. Moja omiljena hrana je hot dog s pomfritom. A vežba: živim u kući s dva sprata, a jako sam zaboravljiva pa se često penjem gore-dole po stepenicama.

– Uvek sam volela starije muškarce. Jednostavno su mi bili privlačniji. Naravno, u mojim godinama nema ih baš puno.

– Moj savet? Uvek odspavajte barem osam sati za lepotu. Devet ako ste ružni.

– Ne pokušavajte biti mladi. Samo otvorite svoj um. Postoji toliko stvari o kojima nikad neću ništa saznati, ali svejedno me zanimaju. Znate one ljude koji govore: ‘O ne, uskoro ću imati 30, što da radim?’ Pa iskoristi te godine! Sve ih iskoristi!

– Ne žalim ni za čim u životu. Smatram se najsrećnijom devojkom na svetu.

– Važan je vaš pogled na život. Ako sve ne shvataš preozbiljno, uskoro ćeš shvatiti da u svakodnevnim situacijama možeš uvek otkriti nešto smešno. A to vam nekad može spasiti život.

U nedavnom intervjuu novinarki Kejti Kurik je rekla: „Nemojte sve fokusirati na sebe jer se to prilično brzo istroši, a uistinu nije teško pronaći stvari koje vas zanimaju. Uživajte u njima. Prepustite im se. Hm, jedino bi, s obzirom na aktuelne okolnosti i pandemiju, možda bilo dobro nositi masku dok se prepuštate“.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Ne čekam prsten, nisam udavača

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar