Beogradski sindikat najavio spektakl posle 10 godina

Showbiz 06. maj. 202211:35
Podeli:
Beogradski sindikat
Beogradski sindikat Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon 10 godina od velikog spektakla pred prepunom beogradskom Arenom "Beogradski sindikat" će odžati veliki solistički koncert na stadionu Tašmajdan u subotu, 11. juna 2022.

Stadion „Tašmajdan“, kao simbol beogradske urbane muzičke scene, otvoriće kapije za publiku ovog hip–hop benda, poznatog po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno koncertima koji se opisuje kao legendarni.

PROČITAJTE JOŠ

„Beogradski sindikat“, koji postoji 23 godine, objavio je tokom proleća tri nove pesme „Ljubav u inat“, „Među zvezdama“ i „Moja sudbina“, kao uvertiru za spektakl koji sledi na Tašu!

„Veoma smo srećni i uzbuđeni zbog predstojećeg koncerta, imajući u vidu da je prošla čitava decenija od našeg poslednjeg koncerta u Beogradu. Trenutno smo posvećeni probama i vredno se spremamo da „pokidamo“ na Tašu. Beogradski sindikat je verovatno jedan od poslednjih aktuelnih autentičnih beogradskih bendova, tako da je legendarni stadion Tašmajdan najbolje mesto za održavanje ovog najbeogradskijeg beogradskog koncerta. Naravno da očekujemo da će podrška stići i iz drugih delova Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, kao i iz dijaspore, odakle je dolazak najavio veliki broj diskretnih heroja. BS je oduvek bio simbol okupljanja za sve naše ljude“, najavio je Feđa Dimović iz Sindikata.

Ulaznice za koncert su u prodaju i mogu se nabaviti na prodajnim mestima i online GigsTix-a i Tickets.rs, kao i u BS šopu u ulici Dunavski kej 23 na Dorćolu.

BONUS VIDEO: Beogradski sindikat: Nepodobni smo svakoj vlasti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar