Bekvalac, Sara Jo, Sajsi MC: Ko sve nastupa na Beograd Prajdu

Showbiz 16. sep. 202110:52
Podeli:
Foto:Alex Dmitrovic/Promo; Dragan Mujan/Nova.rs

U subotu, 18.09. od 16:30 počinje okupljanje u Parku Manjež kojim započinje Beograd Prajd Marš 2021. godine. Ove godine, sloganom “Ljubav je Zakon” organizatori i učesnici Prajda žele da ukažu na ključne zahteve Beograd Prajda koji se odnosi na usvajanje zakona o istopolnim zajednicama. Među izvođačima će se naći i Nataša Bekvalac, Sara Jo, Sajsi MC i Bojana Vunturišević.

PROČITAJTE JOŠ

Ruta šetnje je sledeća: Nemanjina (do Vlade Srbije), Kneza Miloša (do Londona), Kralja Milana (pored Prajd Info Centra, do Igumanove Palate), Trg Nikole Pašića (Pored Narodne Skupštine Srbije i Skupštine Grada), Kneza Miloša (do Vlade Srbije), Nemanjina (do Parka Manjež).

Iz bezbednosnih protokola, organizatori mole sve učesnike/ce da dođu na vreme. Svi učesnici i učesnice Beograd Prajda biće u obavezi da redarima na ulazu pokažu zeleni COVID sertifikat (o vakcinaciji), ili potvrdu o negativnom antigenskom testu ne starijem od 48 sati ili PCR testu ne starijem od 72 sata ili potvrdu o zarazi virusom ne stariju od 6 meseci ili ne mlađu od 14 dana. Ukoliko učesnik/ca ne poseduje ni jedan od traženih dokumenata, ispred ulaza u park će biti omogućeno brzo testiranje na COVID, u vidu antigenskih testova, po ceni od 350 RSD.

Posle Prajd marša očekuje se koncert na kome će nastupati ovogodišnja kuma Prajda – Nataša Bekvalac, zatim Sara Jo, Bojana Vunturišević, Sajsi MC, Džipsii i Lea Davogić, kao i dreg kraljice Alexis VanderCunt, Ostroga Mi i Dita Von Bill i didžejevi Jovijah, Milica X i Ivan Bokor.

BONUS VIDEO: Intervju Nataša Bekvalac

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar