Foto:Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase snimio je pesmu "Korona", a pesma je za nekoliko sati imala skoro pola miliona pregleda.

Kako ga ne bi osudili što mu je kao inspiracija poslužila epidemija koronavirusa, unapred se ogradio i stakao da numera predstavlja unošenje vedrine u ovo mračno vreme, a nikako ismevanje situacije ili širenje panike. Takođe je istakao da je ceo spot snimljen kod kuće, u izolaciji.

Tako, da ne bi došlo do pogrešnih tumačenja njegove pesme o koroni, na početku spota stoji objašnjenje:

„Ovaj spot i muzička numera predstavljaju vid kreativnog izražavanja autora. Ni u kom slučaju namera autora nije da prouzrokuje širenje panike ili ugrožavanje javne sigurnosti istim i ne treba da se tumači na taj način. Poenta spota i pesme nije ismevanje trenutne situacije, već unošenje pozitive u ovo mračno vreme. Ceo spot je sniman u okviru kompleksa u kom živim. Ostani kod kuće“, stoji u objašnjenju.

PROČITAJTE JOŠ

Poznati jutjuber u spotu za pesmu „Korona“ koristi terminologiju koja je tokom epidemije koronavirusa postala uobičajena, pa Baka Prase peva o asepsolu, apoteci, zaštitnim maskana za lice, taolet papiru, prodavnicama i svemu onome što nam je postalo svakodnevnica u vanrednom stanju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.