Foto:Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nastavlja da se "šai" sa ozbiljnim problemom širenja koronavirusa, zbog čega je Svetska zdravstvena organizacija (SZO) proglasila pandemiju i vanredno stanje.

Nakon jučerašnjeg teksta na portalu Nova.rs, u kom se pulmolog dr Žujović oglasio povodom lažnih maski Bake Praseta, o čemu više možete pročitati OVDE, jutjuber je „osetio odgovornost“ da objasni o čemu se radi.

Dr Dejan Žujović
Foto: Video/Nova.rs

„Šaim se. Maske su očigledno modni detalj. Maske su u planu već duže vreme, pre cele ove situacije, a koronavirus je na internetu postao meme (fora), samim tim sam ja postupao sa te tačke gledišta. Maske vas neće spasiti od korone. Perite ruke i pijte vitamine. Očigledno ljudi ne shvataju sprdnju“, objasnio je Baka Prase.

Foto: Printscreen/Instagram

I tako dok se Baka Prase „šai“, pravi „fore“ i dekorativne maske u cilju „sprdnje“, od kojih kako se hvali, odlično zarađuje na internetu, broj umrlih u svetu od koronavirusa svakim danom raste.

Samo u Italiji je do sada umrlo više od 1.000 ljudi, dok je u Srbiji po poslednjim informacijama od korone obolela 31 osoba, a taj broj se svakodnevno povećava, pa se ti Prase i dalje samo „šai“.