Foto: Goran Srdanov, Printscreen/Youtube/Baka Prase

Danima se vodi medijski rat između vlasnika "Pinka", Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Baka Prase odgovorio je Željku Mitroviću na objavu koju je podelio na svom Instagramu, u kojoj navodi da sprema tužbe protiv Ilića.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sleteh sinoć kasno u Beograd samo da ispotpisujem punomoćja advokatima za još dvadesetak krivičnih protiv Bake. Otvaranja dve peticije za Bakin odlazak u zatvor zbog utaje poreza i seksualnog iskorišćavanja maloletnica, i druga za gašenje Bakinih Jutjub kanala. Od kofera, kao sto vidite, se ne odvajam jer su unutra svi dokazi sa kojima se pred zoru vraćam u London gde dokaze nosim u Google“, napisao je vlasnik „Pinka“ na svom Instagram profilu.

Bogdan je sada odgovorio Mitroviću u svom storiju:

„Zataškao si ubistvo sina i kao sve do sada hoćeš da rešiš parama i batinama. Nemam para ni blizu ko ti, ali imam veliki ku**c i možeš da ga popu*iš. Vidimo se na sudu.“

Foto:Screenshot/Instagram/fabpage_baka_prase

 

Podsetimo, Ilić je podsetio više puta na slučaj pokojne Andree Bojanić, koju je Mitrovićev sin Aleksandar pre nekoliko godina pregazio automobilom.

Mitrović i Ilić su nedavno emitovali svoje dokumentarne filmove u kojima su izneli teške optužbe jedan protiv drugoga.

BONUS VIDEO: Zoran Kesić Željko Mitrović vozači mlaznice izum oprez

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)