Foto:Screenshot/Youtube/Baka Prase; instagram/mudja

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, isprozivao je jutjubera i gejmera Stefana Vuksanovića, poznatijeg pod nadimkom Muđa.

Baki je zasmetalo što ja Muđa pričao o njemu u periodu kada se on povukao iz javnosti nakon smrti jutjuberke Kike Đukić, kao i raskid sa devojkom Anjom Blagojević.

PROČITAJTE JOŠ:

Ilić je istakao da je mislio da je Muđa dobar dečko, a zatim na Instagramu izneo šta sada misli o njemu i zbog čega.

„Kao osoba koja se nikada nije mešala u drame i neko ko nije nikada komentarisao druge, imao je poštoanje mnogih. Da me je prozivao pre nego što sam prestao da snimam i pre cele situacije sa Kikom, ne bih ništa zamerio, i ja sam prozivao mnoge“, napisao je Baka Prase, pa dodao:

„Ali, j***, zinulo d*** za pare od Trova, i 5-6-7 hiljada evra, pogazio sve za šta je vredeo, i jer je znao da će ga tada ljudi podržavati i da će imati mnogo pregleda, odlučio je da me proziva bez razloga.“

Foto:prinrscreen/instagram/bakaprase

On je podelio na svom Instagram profilu i nekoliko videa u kojima Muđa priča o njemu, pa je sve to prokomentarisao.

„A da ne pominjem to što je mene zvao to veče kada se to desilo, da pita je l istina, i to što smo sedeli na večeri nekoliko dana ranije. Stvarno sam verovao da je dobar momak, ali je ispao p*** za nekoliko hiljada evra“, napisao je Bogdan Ilić, pa iako je često učesnik u Jutjub dramama, sada je naglasio da ovo neće biti drama:

„Ne, ovo nije drama, već sam samo hteo da kažem ono što već dugo mislim. Mogao je bar večeru da plati od tih para.“

Foto:prinrscreen/instagram/bakaprase

BONUS VIDEO: Sahrana jutjuberke Kike

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.