Ispovest Kikine majke: Baka Prase je pitao: Još se nisi ubila? Zvali su je Kita

Sudbine 26. jun 202212:04 > 14:24
Podeli:
Kristina Kika Djukic i Bogdan Ilic Baka Prase
Kristina Kika Đukić i Bogdan Ilić Baka Prase Foto:Screenshot/Youtube/Baka Prase

Influenserka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život 8. decembra 2021. godine, a njena majka Nataša Đukić Veličković smogla je snage da progovori o gubitku mezimice.

Kako je istakla Kika je snimala uglavnom klipove koji bi uveseljavali njene pratioce Kikamone.

PROČITAJTE JOŠ

„Uvek je gledala na to da uveseli ljude. Ko god je pogledao video mogao je to da shvati. Nije volela da ona i oni koji se bave tim poslom prave drame, već da oraspolože ljude. Trudila je se da sve što uradi bude iskreno. Nije volela da se deca truju lošim mislima. Na nekim snimcima je i mene terala da pevam. Problemi su počeli 2019. godine kada je objavila video „Fuj“. Prijatelji su je molili da nešto uradi zbog sukoba jutjubera koji je nastao snimanjem „Klik bejt“. Dve nedelje se lomila jer nije želela da se meša i kada je to uradila nastao je pakao. Odmah je počela frka. Tada su krenuli napadi od Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i njegovih fanova“, kaže Nataša i dodaje da je taj horor trajao godinu i po dana.

Naime, kako je objasnila Nataša, Kika je te godine, bila pozvana da zajedno sa Bogdanom gostuje u jednoj emisiji, gde je ona pokušala, da ukaže koliko u nekim situacijama, oni koji se bave njihovim poslom mogu loše da utiču na decu.

"Prvo što se desilo u bekstejdžu bilo je da je Bogdan umesto da joj kaže zdravo rekao: "Šta ti si još živa, još se nisi ubila?!". A po završetku emisije, prišla mu je jedna od zaposlenih rekla mu: 'Bio si super, rešio si je'. Na šta je on njoj rekao da mu pošalje snimak. Htela sam i ranije da ga prijavim, ali kada sam i to čula, bila sam rešena da to uradim. Ispalo je da je Kika tu nameštena, da bi se on iživljavao. Međutim, Kristina mi to nije dozvolila. Rekla je nemoj mama to su ipak deca, ona ne shvataju da je on manipulator da sve to radi zbog para. Jednog dana će shvatiti koliko je manipulisao njima. Po sistemu: 'Oprosti im Bože ne znaju šta rade', to su bile reči mog deteta", kaže Nataša i dodaje da je Kika, zapravo tim gostovanjem u toj emisiji pokazala ko je i kakva je osoba.

Baka Prase Foto:E-Stock//Časlav Vukojičić

Kako je navela, nakon toga, bilo je toliko šikaniranja, od strane njegovih pratilaca, da Kika nije mogla da ode izađe iz stana, a da je neko ne prozove.

"Zvali su je 'Kita', jednom prilikom neki mladić je zamolio da se slikaju, za tri minuta na storiju Bake Praseta objavljena je slika i potpis: 'Vidi paćenica moli ljude da se slikaju s njom'. Ispod prozora su vikali: 'Kurvo ubij se!'. Na stanici su je zvali 'Kito'. U trenutku je prestala da izlazi. Sedela je kući i bukvalno udarala glavom u zid. Ni kriva ni dužna ...", priseća se Nataša tih dana.

Majke Kike Đukić je ispričala i da je preminula gejmerka izgubila oca kada je imala dve godine i da je tada počela da igra igrice.

"Uvek se izdvajala od ostale dece, ona je sa dve godine počela da igra igrice, prvo 'Farmu', posle je igrala 'Zumu'. Kasnije su bile druge igrice koje su zahtevale malo jači kompjuter. Kupili smo i to, a potom u njemu dodavali komponente. Sa 15 godina je počela da snima, godinu dana kasnije je već postala poznata. Ona je jedina devojka sa Balkana koja je bila u Kopenhagenu na takmičenju CS GO igrice", objašnjava majka i dodaje da je Kika umela i po 40 sati da strimuje.

"Nju je dva miliona ljudi proganjalo, ispijali joj ono malo duše što je imala. Nije mogla da spava, obratili smo se psihijatru, psihologu bila je i kod psihoterapeuta. Preporučili su joj da uzima bensedin ujutru i uveče. Koliko god da se trudila nju je to izjedalo. Ubijalo je polako. Ispijali su joj ono malo duše što je imala", objašnjava Nataša i dodaje da je Kika provodila dan za spavanje noć za rad.

Kristina Kika Đukić Foto: Instagram/kikax3

"Znala je da, kada se posvađa sa dečkom, da zagrebe ruku i da na fotošopu iscenira kao da je iskela vene i da kaže ubiću se... Jednom, kada se posvađala sa dečkom, pretila je da će da skoči s mosta, i onda je čekala da se on pojavi. Verujem da je na taj način privlačila pažnju. Verovala da će tako da zadrži nekoga. Ona se ne bi ubila na moj rođendan", kaže nesrećna majka.

Kako je istakla ne može da optužuje trenutno nikoga za smrt svoje ćerke jer je istraga u toku.

Kristina Kika Đukić Foto: Instagram/kikax3

"Ne znam šta se tačno desilo Kiki, ali znam da sigurno nije imala nameru da se zaista ubije. Čekam da se završi istraga i da mi vrate njen telefon. Ispričala sam šta se dešavalo, i kakvih je problema imala. Čudno mi je i da nema njenog dnevnika u kom je sve pisala u njemu su bile sve šifre i sve što je imala u planu da radi i ono što je uradila", objasnila je Nataša za Informer.

Kika je sahranjena 14. decembra u prisustvu velikog broja dece, njenih fanova.

"Ne možete da shvatite koliko mi je bilo teško ali i istovremeno drago kada su mi ta deca prišla i rekla da je moja Kika njima ulepšala detinjstvo", rekla je na kraju Nataša i dodala da nijedno dete ne zaslužuje ono što se Kiki desilo.

BONUS VIDEO: Sahrana jutjuberke Kike

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.