Foto: M. M./Antonio Ahel/ATAImages/BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Estrada i Holivud imaju mnogo toga zajedničkog, a jedna od takvih stvari svakako je hvalisavost koje poseduju pojedine zvezde.

Iako je opšte poznato da neke od javnih ličnosti ne mogu da se pohvale umerenim egom, ipak se iznova začudimo kada pročitamo izjave pojedinih zvezda. Oni jesu zaslužni za muzičke hitove, ili su deo velikih filmskih ostvarenja, ali sebe uglavnom vide kao zaslužne za mnogo više, te se neretko ponašaju kao da su naučnici, ili da su na neki bitniji način doprineli boljitku ove planete.

PROČITAJTE JOŠ

Najjasniji primer takvog ponašanja na estradi svakako je pevačica Jelena Karleuša. Ona je nebrojeno puta o sebi govorila na način koji je izazivao podsmeh, a jedna takva sirtuacija desila se nanjen prošlogodišnji rođendan.

„Nazdravlje Jelena, bila si veliki borac u prethodnoj godini, bila si dobar i plemenit čovek, učinila si mnoga dobra dela, bila si vredna, krvavo si radila i zaradila, trudila se i uspela. Bila si divna majka, prijatelj za poželeti, saradnik iz snova. Budi Jelena Karleuša, ona koja je inspiracija, uzor i razlog“, deo je „skromne“ čestitke koju je pevačica uputila samoj sebi.

Jelena Karleuša na svadbi Milice Jeremić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Dara Bubamara svojim izjavama takođe često izazove „podizanje obrva“. Folkerka je pre tri godine državne škole u Srbiji nazvala „seljačkim“ i otkrila da njen sin pohađa privatnu obrazovnu instituciju.

„Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: „Tvoja mama je vrh!“ Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: ‘Ne obraćaj mi se više.’ Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali“, poručila je pevačica tada.

Dara Bubamara Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Stoju Novaković su prozvali „institucijom“ na estradi i taj nadimak je godinama prati. Čini se da se pevačica slaže s tim jer neretko isto tako sebe naziva. Stoja je jednom prilikom otkrila i da ne voli da se druži sa kolegama i da bude gost emisija, jer ne želi da se pojavljuje tamo gde su „nebitne face“.

Veliku pažnju zbog arogantnog stava je pre nekoliko dana privukao i reper Nući. Nakon novogodišnjeg nastupa ispred Skupštine on je izjavio da je prezadovoljan, ali je ostatak izjave naišao na osudu starijih kolega.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„To je dokaz da su došle mlađe generacije i da sam ja jedan od predvodnika“, poručio je reper, ali su pevači narodne muzike ubrzo reagovali i istakli da nijedno veselje ne može da prođe bez njihove muzike, te da se Nući precenio.

Folker Aca Lukas ne propušta nijednu priliku sebe uzdiugne u javnosti, pa je u jeku skandala kada je Radio-televizija Srbije podnela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu u Beogradu protiv njega, odgovorio na sebi svojstven način:

Aca Lukas Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Ja, Aca Lukas, ne sklanjam se nikom kada sam u pravu, ne sklanjam se ni Bogu a ne Oliveri Kovačević i Draganu Bujoševiću.“

Ni Holivud ne može da se pohvali skromnošću, a neke od zvezda koje su najviše sklone hvalisanju ujedno su i najpopularnije. Madona se svakako izdvaja kao neko ko je napravio pravi „bum“ na muzičkoj sceni, ali priznanja sa svih strana joj nisu dovoljna, te često o sebi govori u superlativu.

Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA

Osim nje, za „dive“ na američkoj muzičkoj sceni važe i Maraja Keri, Dženifer Lopez i Kanje Vest.

Kanje Vest Foto:REUTERS/Randall Hill

Oni koriste gotovo svaku priliku da pohvale svoj rad i istaknu da su bolji od kolega iz iste branše.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar