Armin Dedić za Nova.rs o novim merama u Bosni i Hercegovini

Showbiz 22. jul. 202023:39 > 23:43
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Grand Online

"U Bosni generalno sve radi normalno, nema zabrane okupljanja. Bitno mi je da mogu izaći na piće i biti napolju, ali sa oprezom. Da toga nema, do sad bih verovatno dobio nervni slom, jer su dva meseca u karantinu bila paklena", rekao je pevač iz Srebrenika za portal Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši finalista muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Armin Dedić iz Srebrenika jedva je izdržao dvomesečni kućni karantin tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa. Pevač, koji je tokom učešća u muzičkom šou programu bio i ostao miljenik Marije Šerifović sa kojom je snimio i duetsku pesmu, za portal Nova.rs je ispričao kakve su mere predostrožnosti usled pandemije u Bosni i Hercegovini.

„U početku sam se pridržavao svih mera. Obavezno maska, rukavice i dezinfekcija. Međutim sada kako vreme odmiče sve manje verujem u priču o korona virusu, ali se još uvek trudim da budem društveno odgovoran. U Bosni generalno sve radi normalno, nema zabrane okupljanja. Bitno mi je da mogu izaći na piće i biti napolju, ali sa oprezom. Da toga nema, do sad bih verovatno dobio nervni slom, jer su dva meseca u karantinu bila paklena“, rekao je Dedić.

 

 

Armin ističe da je odložio poslovne projekte zbog trenutne situacije, ali da zanimaciju kod kuće pronalazi u sviranju klavira i odmaranju.

„Mnogo mi fali scena i dodir sa publikom, a zbog trenutne situacije i neizvesnosti šta će biti u narednih par meseci, morao sam da obustavim projekte na kojima sam radio. Najavljivao sam dve nove pesme, ali tada nisam bio u mogućnosti da ih privedem kraju i snimim spotove. Sad kada se situacija ovde popravlja, nadam se da će biti ubrzo gotove. Sve u svemu, držim se dobro. Nećete verovati, u 24. godini sam odlučio da naučim svirati klavir, tako da mi je to ovih dana glavna okupacija. A kad to ne radim, volim da lenčarim (smeh)“, završava poznati Bosanac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar