Anketa na Tašu: Uželeli smo se pesama Bajage i instruktora

Podeli:
Koncert grupe Bajaga i instruktori na stadionu Tašmajdan, anketa
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Naša ekipa porazgovarala je sa ljubiteljima muzike Bajage i instruktora, koji su došli večeras na stadion Tašmajdan kako bi uživali u koncertu.

Izjave građana uglavnom su bile slične – da su se uželeli dobrog provoda i pesama Bajage i instruktora.

Momčilo Bajagić Bajaga
Momčilo Bajagić Bajaga. Foto: Ivan Dinić/Nova S

S obzirom na to da će se dugonajavljivani spektakl večeras održati s početkom u 21 sat, mnogi s nestrpljenjem iščekuju izlazak poznatog sastava na binu.

„Uželeli smo se koncerata. Dugo smo čekali na ovaj momenat. Kakve god da su mere, trudićemo se da ispoštujemo“, rekla je jedna gospođa, a potom je jedan mladi ljubavni par izjavio sličnu rečenicu.

„Mnogo su nam falile dobre svirke i pesme, pogotovo Bajagine. Očekujemo samo dobar provod, a ne sumnjamo da će večeras biti sjajno. Drugačije ni ne može biti (smeh)“, rekao je mladić.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Iako je ceo dan promenljivo vreme, kiša nije sprečila brojne ljude da dođu i uživaju u delu ovog poznatog rok sastava. Sat vremena pred koncert, ljudi su se sjatili ispred stadiona čekajući svoj red. Kao što je i najavljeno, zbog, još uvek aktuelnih epidemioloških mera usled koronavirusa, na Tašmajdan mogu ući samo testirani i vakcinisani ljudi.

Svako je dužan da na ulazu pokaže potvrdu o vakcinaciji, a oni koji nisu primili vakcinu obavezni su da urade brzi PSR test. Testiranje je organizovano ispred stadiona, a rezultate je moguće dobiti nakon 15 minuta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Bonus video

 

Komentari

Vaš komentar