Angellina: Haris Džinović je živa legenda, nije mi bio težak za saradnju

Showbiz 04. sep. 202113:23
Podeli:
Angellina i Haris Džinović
Angellina i Haris Džinović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs/E-Stock_Miloš Rafailović

"Otkrio mi je jednu stvar što se tiče studijskog pevanja koju ja nisam kapirala. Kad mi je to objasnio shvatila sam da moj vokal može još bolje da izađe u studiju", rekla je Anđela Vujović o svom kolegi Harisu Džinoviću, sa kojim je objavila duet.

Pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, sinoć je premijerno izvela novu pesmu „Origami“ na svom nastupu u sklopu Music Week festa na Ušću.

Hiljade ljudi uživalo je sluđajući i gledajući mladu pevačicu, koja smatra da još uvek nije pokazala ono što ume i zna.

U razgovoru za Nova.rs ona je otkrila kako je tekla saradnja sa Harisom Džinovićem na duetskoj pesmi „Polomi me“, ali i kako je on uticao na nju i šta joj je sugerisao.

„Meni nije bio težak za rad. Možda jeste mojim producentima, ali meni nije. Prema meni je bio super, dosta mi je pomogao i čula sam dosta saveta od žive legende koji mi dosta znače. Otkrio mi je jednu stvar što se tiče studijskog pevanja koju ja nisam kapirala. Kad mi je to objasnio shvatila sam da moj vokal može još bolje da izađe u studiju“, rekla je Angellina.

Pevačica ističe da je imala problem pred festival jer njen bend nije mogao da svira na bini.

„Sama sam dizajnirala i osmislila svoj stajling za festival. Rešila sam da izađem iz svoje zone komfora i nešto drugačije uradim, na sceni je sve dozvoljeno. Dugo smo se pripremali za nastup. Imala sam jedan problemčić, trebalo je da nastupim sa bendom, ali momci su imali zakazanu svadbu unapred i nisu mogli da prisustvuju. Nadam se da smo opravdali sve“, rekla je pevačica i dodala kakva su joj očekivanja:

„Mislim da još nisam ni počela i da tek treba da uradim dosta stvari. Kada budem imala svoj samostalni koncert onda će biti prava stvar. Radim na tome i maštam svaki dan. Pripremam dosta novih pesama. Imam ceo album spreman, ali videćemo kojim će tokom ići sve“, kazala je ona.

Vujovićeva smatra da javna ličnost mora voditi računa kako se ponaša jer su one slika i prilika mladima.

„Uvek osećam odgovornosr, zato pazim šta ću da govorim i kako ću da izgledam. Jedno je scena, jedno je privatnost. Neke stvari iz privatnog života koje nisu prikladne ne bi trebalo ni da se prikazuju javno. Vodim računa“, završava pevačica.

BONUS VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar