Belgrade Music Week 2021 Pavle Boskovic Gazda Paja
Gazda Paja, Belgrade Music Week 2021 Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Mi imamo toliko nastupa na Balkanu. Nema toga kao dva meseca radiš turneju pa radiš album, stalno nastupaš i stvaraš singlove. Baš sam prezahvalan celom mom menadžmentu što sam uspeo da ostanem u A ligi što se tiče nastupa i cene", rekao je Gazda Paja, koji je sinoć održao koncert na Music Week fest-u.

PROČITAJTE JOŠ

Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, već 10 godina gazi rep scenu, pa priznaje da mu je ovaj period najjači do sada po pitanju svega.

Reper je sinoć nastupio na Music Week fest-u i ispunio je očekivanja svih posetilaca koji došli zbog njega.

U razgovoru za Nova.rs Gazda Paja tvrdi da je je i dalje A liga zbog čega je zahvalan celom svom timu menadžera uz pomoć kojih je ostao na vrhu.

Gazda Paja, Belgrade Music Week 2021
Gazda Paja, Belgrade Music Week 2021, Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Eksplozivan sam, kao i uvek. Moje žurke su kao majli rejvovi. Kod mene se uvek desi nešto novo. Imamo sjajan šou, igračice… Ceo festival je odlično organizovan, pozdrav za domaćine. Mi imamo toliko nastupa na Balkanu. Nema toga kao dva meseca radiš turneju pa radiš album, stalno nastupaš i stvaraš singlove. Baš sam prezahvalan celom mom menadžmentu što sam uspeo da ostanem u A ligi što se tiče nastupa i cene. Nisam imao nikakvih problema i nisam spuštao svoju cenu za nastupe (smeh)“, rekao je reper i doda je trema dobra stvar.

Gazda Paja, Belgrade Music Week 2021
Gazda Paja, Belgrade Music Week 2021, Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Dobra je stvar kad imaš tremu jer kad je nemaš onda nešto nije u redu“, rekao je Gazda Paja, a potom objasnio da ne pije alkohol osim u izuzetnim prilikama.

BONUS VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.