Ana Nikolić, Goga Sekulić, Ljupka Stević, Aleksandra Mladenović, Aleksandra Bursać, Jelena Jevremović, Tijana Milentijević, Buba Koreli, Džala Brat, Bojana Ristivojević i mnogi drugi, podržali su novu pesmu nekadašnje pobednice jednog muzičkog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ

Miljenica pokojnog Šabana Šaulića, Dragane Mirković i Zorice Brunclik, Indira Beriša, oduševila je naciju svojim anđeoskim glasom pre četiri i po godine dok se takmičila u jednom muzičkom takmičenju, u kojem je odnela pobedu jednoglasnom odlukom članova žirija.  Pevačica je tada bila maloletna, ali bez obzira na to ona je snimala pesme i kavere, a ujedno je i radila. Upros tome što se pevački talenti brzo zaboravljaju i aktuelni su samo u određenom trenutku, to nije slušaj Indire Beriše jer je ona ostavila neizbrisiv trag.

Kada se odlučila da postane deo muzičke produkcije „Infinity“, čiji je vlasnik poznati estradni menadžer Goran Lečić, poznatiji kao Leka, Indira je krenula sa ozbiljnim radom. Naime, njena nova pesma „Noć“, koju potpisuje hitmejker Dejan Kostić, postala je viralna na društvenim mrežama, a na Ju tjubu je za samo nekoliko dana zaradila više od pola miliona pregleda.

Foto: E-Stock/Mirko Rodic

„Indira je u mojoj firmi četiri godine i odlično sam upoznat sa njenim kvalitetima. Siguran sam da će jednog dana postati zvezda jer ima sve predispozicije za to. Takav glas se samo jednom rađa, što i sami možete da zaključite. U svojoj produkciji imam oko dvadesetak kvalitetnih pevača i ne volim nikog da izdvajam ponaosob. Međutim, neće mi niko zameriti jer su Indira Beriša i Magdalena Vračić najmlađe pevačice u firmi, pa onda mogu i da kažem da u njih polažem jako velike nade. Tek će se za njih čuti i tek će one pokazati svoje kvalitete. Samo treba da pevaju, ništa drugo“, rekao je Leka za Nova.rs.

Indira Beriša Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Interesantno je da su Indiru podržale brojne poznate ličnosti i njenu numeru šerovali na društvenim mrežama, a među njima su Ana Nikolić, Goga Sekulić, Ljupka Stević, Aleksandra Mladenović, Aleksandra Bursać, Jelena Jevremović, Tijana Milentijević, Buba Koreli, Džala Brat, Bojana Ristivojević i mnogi drugi.

S druge strane, Beriša je jedina pevačica koja peva na više jezika, između ostalog na romskom, turskom, indijskom, arapskom i drugim. Za Nova.rs Indira je otpevala pesmu Adila Maksutovića, čiji rad pomno prati i ceni. U takmičenju je najviše forsirala njegove pesme, a pevač je više puta u javnosti isticao njen talenat i maksimalno je podržavao.

BONUS VIDEO: Peđa Medenic: Kompozitori, javite se, plaćam u kešu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.