Iako se još uvek sude, Bred Pit došao u Rim da bi pomogao Anđelini Džoli

Podeli:
Anđelina Džoli i Bred Pit
Anđelina Džoli i Bred Pit Foto: EPA/IAN LANGSDON

Anđelinu i Breda posle burnog razvoda spojila su deca.

Nekada omiljeni holivudski par godinama se prepucavao po sudovima oko starateljstva i podele imovine. Zbog skandala koji su pratili njihov razlaz svi su bili iznenađeni kada je Bred stigao u Italiju, gde je bila i njegova bivša supruga.

PROČITAJTE VIŠE:

Naime, Anđelina je sa decom doputovala u Italiju, ali je bila zauzeta snimanjem filma „Without Blood“, pa je Bred došao u Rim kako bi joj pomogao oko njihove dece.  Glumac je odlučio da provede odmor u Italiji sa 14-godišnjim blizancima Vivijen i Noksom Džoli Pit.

Na aerodromu su ga uslikali svetski paparaci u opuštenom izdanju i sa gitarom na leđima.

"Anđelina ima gust raspored snimanja, pa joj je bilo veliko olakšanje što je Bred mogao da dođe u Rim da bi video decu i bio s Noksom i Vivijen za njihov rođendan. Puno joj znači što je doputovao", otkrio je izvor za Hollywood Life.

I pored nagađanja da su u lošim odnosima, glumica vodi računa o tome da njihova deca provode vreme i sa tatom.

"Ona se uvek jako trudi da obezbedi da njena deca provedu dovoljno vremena sa svojim tatom, posebno u posebnim prilikama kao što su rođendani i praznici. Međutim, u ovoj situaciji je bila pod velikim stresom oko toga kako će sve organizovati, pa joj je činjenica da je Bred uskočio i doputovao predstavljala veliko olakšanje, njegov trud nije bio neprimećen", dodaje izvor.

Anđelina Džoli i Bred Pit
Anđelina Džoli i Bred Pit Foto: EPA/JIMMY MORRIS

Izvor potvrđuje i da njih dvoje nisu u kontaktu, ali zbog dece nesuglasice stavljaju po strani.

"Doslovno nemaju kontakta, sve što se događa između njih, pa čak i dogovori oko dece, ide preko drugih osoba, budući da njih dvoje još uvek vode sudsku bitku. S druge strane, Anđelina koliko-toliko nastoji da njihovu decu zaštiti od svega toga jer želi da imaju zdrav odnos sa svojim ocem, bez obzira na to šta ona oseća prema njemu", ističe izvor.

Podsetimo, par osim blizanaca ima još četvro dece.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih mladih srpskih glumica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar