Anastasija i Ceca Ražnatović
Anastasija i Ceca Ražnatović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Majka i ćerka prvi put su nastupile zajedno, a tom prilikom su otkrile neke detalje o svom odnosu.

Anastasija Ražnatović sinoć je prvi put delila binu sa svojom majkom Cecom, a sada je Ceca otkrila da li je imala tremu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Večeras nisam imala tremu zato što se i ona opustila. Anastasija je generalno, iz nastupa u nastup sve opuštenija i sve bolja. Ja sam 35 godina na estradi, pa je meni lako da sada govorim, ali pretpostavljam da joj nije lako, pogotovo što ima majku koja je već ostvarena. Deci poznatih roditelja je mnogo teže da naprave neki svoj put, pogotovo ako uđu u iste vode u kojima su im se roditelji ostvarili i napravili sjajne karijere. Što se tiče Francuske, nije mi bilo svejedno. Ja koja nisam tremaroš, te večeri sam pevala na Kopaoniku i uopšte nisam razmišljala o svom koncertu. Profesionalac sam, toliko dugo sam u poslu i ne bih dozvolila da to moja publika oseti, ali unutar svog tela sam osećala toliku sreću, neki nemir i pomešana osećanja. Kada su mi javili ‘gotovo je’ odahnula sam i rekla ‘dobro je, da danem dušom'“, rekla je ona za Blic.

Otkrila je i da li je maštala o tome da deli binu sa ćerkom.

„Negde i jesam od momenta kada je ona odlučila da se bavi istim poslom. Smatram da je ovo najlepši posao i da treba da se bavi njime ako je talentovana, kao što jeste. Treba da radi ono što voli jer ta energija koju dobijaš od publike, ona je lekovita“, priznaje Ceca.

Ceca i Anastasija Ražnatović
Ceca i Anastasija Ražnatović Foto: Filip Krainčanić, Dragan Mujan/Nova.rs

Rekla je i kakav je osećaj prvi put videti Anastasiju na binu, ali i da li je strog kritičar.

„Tražila sam od menadžera da krenem ranije, hotel gde smo smeštene je u blizini bine i onda sam došla ranije da je vidim, pa sam je gledala onako sa strane iz auta. Prelep je osećaj“, priča pevačica.

„Nisam neko ko je strog kritičar. Ja ni prema kandidatima u Grandu nisam stroga, sve može da se kaže na jedan lep način i da se svim tim mladim ljudima skrene pažnja, da ih ne ubiješ u pojam. Da im ne slomiš tu želju ili da ih na neki način ne iskompleksiraš, da im ne nabijaš tenziju. Samim tim što razgovaraju sa mnom oni su već u tremi, puni su poštovanja, gledaju u mene onako oduševljeno. Sad zamislite da ja kažem ‘vidi dete, ovo ne valja ovako što radiš, ono ti ne valja’. Ja i Anastasiju korigujem, ona najviše voli kada sam prisutna u studiju zato što oseća neku vrstu sigurnosti, zato što mi veruje. U studiju se zaista trudim da budem profi, da ne budem emotivna i da nemam problem da joj kažem ‘Taso, ovo nije bilo dobro’. Ja uđem u gluvu sobu i kažem joj ‘probaj ovako, probaj onako, otpevaj mi ovo ovako’ i ona otpeva. Sigurno neću da joj kažem “’vidi, ovo što si otpevala ne valja ništa'“, iskrena je Ceca.

Priznaje i kakvi su im planovi, ali i šta joj je ćerka rekla nakon nastupa.

„Da radimo celo leto, dva koncerta na Top Hilu u Budvi, pa Trebinje, biće dosta koncerata. Nekako sam skupila dve nedelje da odem na odmor u avgustu. Godinama unazad na uštrb zdravlja nisam imala odmor. Večeras sam se vratila sa nastupa, zaleđena. Ćerka me čeka u apartmanu i kaže ‘mogu ti reći, nije ovo lak posao’. Ja joj kažem ‘zakuni se, i ti si to tek večeras shvatila’ i ona se smeje“, zaključila je Ceca.

I Anastasija je rekla kakav je to osećaj deliti binu sa majkom.

„Rekla sam ‘žena, majka, kraljica. Srpska majka’. Ponele su me emocije, ne zato što mi je majka, ona je to pokazala sa svime što je postigla. Pričajući iz ugla pevačice, meni je bila ogromna čast. Nas dve još nismo snimile duet jer ja još treba da radim na sebi, da imam više pesama i da radim na svojoj karijeri da bih mogla da snimim duet sa takvom zvezdom, iako ona to želi“, rekla je Ražnatovićeva za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Svetlana Ceca Ražnatović izjava, 25.05.2022

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)