Anabela Atijas, Nenad Dmitrić Necone Foto: "AVTEAM PRO"

Dueti koje je Anabela Atijas snimila u svojoj karijeri bili su izuzetno popularni i slušani, zato i ne čudi što je jedan od takmičara muzičkog programa "Zvezde Granda" Nenad Dmitrić Necone poželo da ukrsti glas baš sa njom.

U realizaciji ove ideje Nenadu je pomogao njihov zajednički menadžer, a pesmu i spot „Ja sve, ti ne“ nalazi se na Jutjubu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ova duetska pesma nosi jednu lepu energiju s obzirom na to da ja još uvek nisam pevala ovakav muzički žanr, pa je ceo projekat za mene bio izazov. Necone je ovu pesmu doneo baš  na lep način i čim sam je čula poželela sam da budem deo nje“, rekla je Anabela o novom duetu i neskromno dodala:
„Do sada je svaka moja duetska pesma dobro prošla i nadam se da neću prekinuti taj niz.“
Anabela Atijas, Nenad Dmitrić Necone Foto: „AVTEAM PRO“
Dmitrović koji je tokom takmičenja bio u timu Đorđa Davida dobijao je pohvale za svoje pevanje od žirija, a ostao je upamćen i po tome što se jedne subote pojavio na sceni Granda u bermudama zbog kojih je na nagovor svog mentora depilirao noge.
Nenad Dmitrić Necone Foto: „AVTEAM PRO“
„Obzirom na to da je Anabela dugo na javnoj sceni i da ima bogatu diskografiju imponuje mi što sam snimio ovaj duet sa njom, ona je pravi profesionalac i presrećan sam što je došlo do saradnje“, kaže Necone i dodaje:
Anabela Atijas, Nenad Dmitrić Necone Foto: „AVTEAM PRO“
„Anabela i ja mnogo nastupamo zajedno, energije su nam se poklopile, a pesma nam se dopala na prvo slušanje i sigurni smo da će se dopasti i publici, jer je skroz drugačija od svega što se sada plasira. Muzici smo vratili neki stari vajb“, zaključio je Nenad.
Anabela Atijas, Nenad Dmitrić Necone Foto: „AVTEAM PRO“
BONUS VIDEO: Mili: Niko neće biti tandem kao Ceca i ja
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar