Ana Stanić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Već dugi niz godina pevačica oduševljava publiku svojim raskošnim glasom, ali i vitkom linijom koju održava od svog prvog pojavljivanja na javnoj sceni.

Ani prijaju česti komplimenti na račun njenog atraktivnog izgleda, a nedavno je slikama sa letovanja privukla ogromnu pažnju, kao i svake prethodne godine.

PROČITAJTE JOŠ:

„Istina je da me ti naslovi prate svakog leta. Prijaju mi svakako, ali ponekad skreću fokus sa poslovnih tema koje su mi važnije. Znam da vlada stereotip da žena u određenim godinama više ne može da izgleda dobro pa mi je drago što rušim predrasude, mada za mene to nije pitanje života i smrti. Divno je što me genetika i metabolizam dobro služe, pa mogu da izgledam ovako bez prevelikog truda“, otkrila je pevačica.

Ipak, ono što zanima dame jeste kako ona održava dobru formu.

„Generalno ja u garderobi imam dosta uskih stvari i čim se malo ugojim počnu da me stežu tako da odmah shvatim da bi trebalo da povedem računa o sihrani (smeh). Od onih sam koji se vode parolom bolje sprečiti nego lečiti. Ne volim gladovanje i preskakanje obroka, ali posebnog recepta nema, jednostavno osluškujem svoje telo, zna šta mu prija i umerena sam u svemu“, objasnila je Ana, kojoj posebno imponuju pohvale potpuno prirodnog izgleda:

„Ne samo da nisam radila estetske operacije, nego nisam korigovala ni obrve. Nemam ni tetovažu! To sam što sam i to je najvažnije. Nema misterija, ja sam umerena u jelu i piću, ne pušim, imam uredan san, puno šetam“, rekla je pevačica za magazin „Hello“.

BONUS VIDEO: Ana Stanić: Osnovni motiv mi je pesma, ne odlazak u Torino

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)