Ana Stanić Promocija albuma Nikole Čuturila Čuture, Čutura, promocija, album
Ana Stanić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica retko govori o svom privatnom životu, već fokus stavlja na muzičku karijeru dužu od dve decenije.

Ana Stanić retko govori o svom detinjstvu, a u jednom od poslednjih intervjua je govorila i o traumama koje ima iz perioda detinjstva.

PROČITAJTE VIŠE:

Pevačica je rasla u novobeogradskim blokovima koji su važili za jedan od opasnijih krajeva grada, a i pevačica je to potvrdila.

„Tih 90-ih godina u blokovima svaki ulaz imao je svog kriminalca. Dečko iz mog odeljenja koji mi je bio najbolji drug, odjednom je i on postao kriminalac. Svakog dana je na putu od škole do kuće mogao neko da te zaustavi i da ti kaže: ‘Mala, ‘ajde da te vozim kući!’ i da ne znaš kako će se to završiti. Već od 13, 14. sam morala da razvijem to snalaženje i instinkt za preživljavanjem. I način komunikacije sa tim opasnim momcima koji je vrlo specifičan. Ne smeš da pokažeš ni preveliki strah ni da budeš previše uobražena, da se femkaš. već da budeš ortak, da ih gledaš u oči i tako izbegneš nevolje“ rekla je Ana tokom emitovanja jedne emisije Javnog servisa.

Pesma za Evroviziju 2022
Ana Stanić, Pesma za Evroviziju 2022 na RTS-u Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Ona je otkrila i kako je za dlaku izbegla problem sa mladićem sa druge strane zakona.

„Bilo je sve  i uvek na granici. Nekada sam se iz problema izvlačila i lažući. Jednom mi je jedan opasan kriminalac u noćnom klubu poslao piće, što je podrazumevalo – ajde da te vozim kući. To je bila šifra… da ne pričam šta se dešava kada uđeš u njegova kola i sećam se da sam se tada setila da znam ko je njegova sestra i sa njim započela konverzaciju kao da smo super drugarice, onako sve naivno. Videla sam kako se njemu menja izraz lica i kako razmišlja: ‘Dobro ajde malo je glupo da sestrinu drugaricu napastvujem’. Prošlo mi je to da to veče odem sama kući, ali sam posle čula da je po bloku razglasio da sam nadrljala kada me bude našao“, izjavila je ona.

Ana je imala sreće da je iz situacije izašla bez posledica, a i da njen sin Vuk danas odrasta bez sličnih situacija.

BONUS VIDEO: Top 5 Najlepših prirodnih pevačica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar