Podeli
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica i voditeljka Ana Sević prisetila se jedne situacije iz detinjstva koja se dogodila na Uskrs, koji svi ove godine proslavljamo u karantinu

“Uskrs je u mojoj kući uvek bio najradosniji praznik. Još kao mala obožavala sam da bojim i ukrašavam jaka, da dekorišem kuću u tom duhu. Takođe, ne mogu, a da se ne setim haosa koji smo moja braća i ja napravili kada smo bili mali, a desio se na Uskrs.

PROČITAJTE JOŠ

Naravno, bilo nam je najzanimljivije da vidimo čije će jaje biti jače, takmičili smo se u nedogled, a naravno nismo znali šta ćemo sa polomljenim jajima. Došli smo na ‘fantastičnu’ ideju i bacili smo ih sve iza kreveta u sobi. Uspešno smo ih se otarasili i uklonili dokaze. Mesec dana kasnije u kući nije moglo da se živi od mirisa i trebalo im je vremena da otkriju gde leži problem. Možete da zamislite reakciju kada su videli šta smo uradili. Moralo je da padne renoviranje kuće, a to je sigurno anegdota koje moja mama ne želi da se seća”, ispričala je Ana kroz smeh za Pink.

PROČITAJTE JOŠ

Bivša supruga Darka Lazića osvrnula se i na mere pod kojima praznik slavimo ove godine zbog pandemije koronavirusa.

“Od vere nas niko ne može odvojiti. Nema tog neprijatelja koji nam može zabraniti i udaljiti nas od naših praznika, vere u Boga. Ispoštovaćemo sve običaje, ali i karantin. Ništa nije teško kada znaš da radiš nešto sa višim ciljem. Ove godine nećemo moći u crkvu niti da se vidimo sa našim najdražima, ali to radimo da bi svaki sledeći praznik i Uskrs bili zajedno, zaključila je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.