Podeli
Foto: E-Stock/ Milos Rafailovic

Pevačica Ana Nikolić ove godine neće proslaviti Uskrs sa svojom majkom, bratom Markom i njegovom porodicom, već će ona i njena ćerka Tara biti same za praznik.

Ana je na svom Instagramu pokazala kako su ona i njena trogodišnja ćerka obojile jaja za Uskrs i naglasila da je ona samo pomagala maloj Tari dok je ukrašavala ista.

“Mama je pomogla Tari da ukrasi jaja”, napisala je kratko pevačica u opisu fotografije.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

Inače, Nikolićeva je ispričala da joj je veoma krivo što ove godine neće prisustvovati uskršnjoj liturgiji, na koje je odlazila prethodnih godina.

“Biće ovo drugačiji Uskrs svima nama, prvo neću ići do crkve, a to je kod nas praksa, ili ponoćna ili ranojutarnja liturgija, ali nažalost to neću uraditi ove godine, iz razloga što smatram da nije bezbedno za moju porodicu, za mene, a i za sve ljude. I apelujem da se ne ide jer Bog je svuda, nema veće vere u Boga nego sačuvati život najmilijih i okoline. Pritom, ja sam odrasla u crkvi, ali nažalost neću biti tamo, jer to je naš običaj, napravimo kolač, presečemo, jaja se farbaju petkom i onda ručak i tako”, rekla je Ana za Pink.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ