Ana Bekuta se pojavila na snimanju Zvezde Granda u neobičnom stajlingu

Podeli:
Ana Bekuta
Ana Bekuta Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Ane Bekuta kao član žirija u takmičenju ''Zvezde Granda'' često se mogla videti u smernim i jednostavnim odevnim kombinacijama neutralnih nijansi. Nedavno izdanje u kome se pojavila je iznenadilo mnoge prisutne.

Pevačica se pojavila u pink kimono izdanju sa resama, cipele na štiklu u istoj boji sa draguljima i veći šešir na glavi u crnoj boji sa pink detaljima i peruškama.

Kako ona sama kaže to je bio izbor njenog kreatora za drugo snimanje najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je Bata Spasojević, šta nije jasno?“, rekla je pevačica za naše kamere pred početak snimanja pa dodala da su jedino cipele ono što je već imala u garderoberu.

S obzirom da je njen partner Milutin Mrkonjić ujedno i njen najveći kritičar, zanimalo nas je kako je on prokomentarisao ovaj stajling

„Oduševljen je, pohvalio me je“ rekla je Ana.

Nedavno je za naš portal prokomentarisala o očekivanjima u novoj sezoni muzičkog takmičenja:

„Ušlo mi je u krv sve ovo, i smatram da je to samo nastavak prošlogodišnje sezone. Nisam nešto ni uzbuđena. Jesam jer jedva čekam da vidim scenu koja je nova, vidim da nam je i bekstejdž nov“, rekla je Ana pred početak snimanja.

Kada je reč o kriterijumima po kojima će ove sezone birati kandidate za svoj tim, Bekuta kaže da se ništa neće promeniti u odnosu na prethodne godine.

Bonus video: Zvezde Granda otvaranje Snežana Đurišić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar