Džoni Dep i Amber Hard FotoTanjug/AP Photos/Steve Helber

Pravni tim Amber Herd podneo je zahtev da se presuda, doneta u korist njenog bivšeg supruga Džonija Depa, poništi.

Oni nisu zahtevali samo poništenje presude, već i ukidanje odštete od 10,3 miliona dolara, koju Amber mora da plati Depu.

PROČITAJTE JOŠ:

Glumičini advokati tvrde da presuda nije potkrepljena dokazima, te su sudu u Virdžiniji predali dokument od 43 stranice, u kom su opisane sve navodne nepravilnosti tokom suđenja.

Naveli su da je jedan od porotnika 1970. godište, dok u dokumentima suda piše da je rođen 1945.

„Iz ovog neslaganje proizilazi i pitanje da li je ‘porotnik 15’ zaista dobio poziv za dužnost porote i da li ga je sud propisno proverio da bi bio u poroti“, napisali su advokati Amber Herd.

Pored Depovih 10 miliona dolara nadoknade štete i 350.000 dolara kaznene odštete, porota je Herd dodelila i 2 miliona dolara odštete za njenu protivtužbu, na šta se takođe požalio njen pravni tim, prenosi „Variety“.

„Gospodin Dep nije izneo nikakve dokaze da gospođa Herd nije verovala da je zlostavljana“, napisali su u zahtevu koji su predali u petak, pa dodali:

„Zbog toga, gospodin Dep nije ispunio zakonske uslove za stvarnu zlobu, i presudu treba poništiti.“

Podsetimo, Džoni Dep tužio je svoju nekadašnju suprugu Amber Herd za klevetu o porodičnom zlostavljanju koje je ona iznela u članku za The Washington Post, a porota je donela odluku u njegovu korist.

BONUS VIDEO: Sudski dosije Džonija Depa: Gosti Jugoslav Tintor i Aleksandar Ignjatović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)