Džoniju Depu nude bogatstvo da se vrati u „Pirate sa Kariba“

Showbiz 28. jun 202215:37
Podeli:
Foto: EVELYN HOCKSTEIN / POOL

Glumac je nedavno pobedio na suđenju sa bivšom suprugom Amber Herd, a od tada je njegova karijera ponovo krenula uzlaznom putanjom.

Navodno je Dep bio pred kraj pregovora za šesti nastavak „Pirata sa Kariba“, u kojoj ima glavnu ulogu, te da je za ovaj angažman trebalo da bude plaćen 22,5 miliona dolara.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, nakon spornog članka iz 2018. godine ovaj projekat je propao, jer ga je Amber optužila za zlostavljanje i Dep je izgubio novac. On je u ovaj serijal snimao poslednjih 15 godina i tumačio je glavnu ulogu gusara Džeka Speroua.

Na suđenju je o ovoj temi svedočio Džeg Vigam, dugogodišnji Depov agent iz agencije "Creative Artists", koji je ispirčao da je Dep izbačen iz nastavaka ovog filma, zbog optužbi Amber Herd.

Ipak, nakon njegove pobede na sudu, navodno se sve promenilo.

Izvor blizak glumcu je rekao da je Dep sada pregovarao sa Diznijem o "poslu od 300 miliona dolara", te da će se vratiti svojoj ulozi, po kojoj ga svi prepoznaju, prenose američki mediji.

Podsetimo, Džoni Dep tužio je svoju nekadašnju suprugu Amber Herd za klevetu i tražio 50 miliona dolara zbog tvrdnji o porodičnom zlostavljanju koje je ona iznela u članku za The Washington Post, a porota je donela odluku u njegovu korist.

BONUS VIDEO: Sudski dosije Džonija Depa Gosti Jugoslav Tintor i Aleksandar Ignjatović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar