Amber Herd: Boli me iznošenje moje intime sa Džonijem Depom

Showbiz 29. jul. 202015:44
Podeli:
Foto: EPA/ETTORE FERRARI

Sudska bitka bivšeg glumačkog para - Džonija Depa i Amber Herd bliži se kraju i obožavatelji širom sveta nestrpljivo čekaju odluku suda.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši par je nanizao razne optužbe jedno protiv drugog, iznoseći privatni aspekt zajedničkog života pred celom javnošću. Amber kaže kako ona nije izabrala ovu borbu na sudu.

„Uprkos značaju tužbe, volela bih da nisam sada na sudu. Bilo je neverovatno bolno ponovo proživeti prekid svoje veze, da se moji motivi i istina preispituju, te da se najtraumatičniji i najintimniji detalji mog života s Džonijem iznose na sudu i prenose po celom svetu“, govorila je Amber pred brojnim novinarima koji su se okupili ispred suda, piše Telegraph.

Advokat Džonija Depa nazvao je Amber nasilnicom u vezi i lažljivicom. No, Amber tvrdi kako su optužbe koje je iznela protiv glumca istinite.

Amber Herd Foto: Tanjug/Aaron Chown/PA via AP

„Stojim pri svom svedočenju i sad polažem veru u britansko sudstvo“, kaže Amber.

Džoni je Amber optužio da se fotografisala s lažnim povredama i pokrenula „lov na veštice“ kako bi ga ocrnila. Ona je pak svedočila kako je Dep umišljao njene afere, razgovarao s imaginarnom trećom osobom i pretio joj smrću.

Džoni Dep Foto: Tanjug/Kirsty O’Connor/PA via AP

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar