Alen Islamović: Turizam je moj novi biznis

Showbiz 21. jul. 202120:23
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

Alen Islamović, nekadašnji pevač Bijelog dugmeta, godinu i po dana nije nastupao zbog pandemije. Otkazao je sve koncerte, baš kao i njegove kolege, ali nije sedeo kod kuće skrštenih ruku i čekao da mu novac padne s neba.

Pročitajte još:

Ma, kakvi… Nije on, kaže, taj tip, i zato se odmah bacio na druge poslove. Dodatno se angažovao na svojoj plantaži lešnika, a uz to se ozbiljno pozabavio turizmom u Bihaću.

– Renovirali smo našu kuću u Bihaću i preuredili je za iznajmljivanje. Kuća ima dva velika kraljevska apartmana, zlatni i srebrni, bazen u dvorištu, igraonice za klince, otvorenu letnju kuhinju. Kuća je u centru grada, blizu teniskog centra, a reka Una je 50 metara odatle – rekao je Alen, koji će gostima, ako zatreba, rado i da kuva jer je, kaže, sposoban za sve.

Do toga verovatno neće skoro doći jer je Islamović zakazao brojne koncerte, pa će mu ova letnja sezona proteći na nastupima.

– Koncerti su krenuli. Imam pozive na moto-skupove pa sam tako 10. jula bio u Petrovcu na Mlavi, 17. jula u Đevđeliji, za 23. jul je zakazan Tivat, a za 26. jul Kovin… Do kada će trajati interesovanje, ne znam, ali bilo je vreme da konačno počnemo da držimo koncerte – kazao je Alen.

Roker se vakcinisao u Beogradu čim je Srbija pozvala građane susednih zemalja da se besplatno zaštite od virusa kod nas.

– Humani i dobri ljudi, koji mogu regiju da izvuku iz mulja, sa dna, najveće su bogatstvo. Mislim da njihovo vreme dolazi. Treba otvarati oči onima koji žive u mraku i pomoći im da ugledaju tračak svetlosti u daljini i da krenu prema njemu – poručuje Alen.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar