Aleksandra Radović: Ne znam šta su pevale Hurricane

Showbiz 09. mar. 202018:53 > 18:54
Podeli:
Foto:Filip Krainčanić

Pevačica Aleksandra Radović kaže da nije ispratila celu Beoviziju, a ostavila je utisak da uopšte ne zna ni ko su srpske predstavnice na predstojećoj Pesmi Evrovizije u Holandiji.

Osim što se Seka Aleksić javno izvinila našim predstavnicama na Evrosongu jer je, kako navodi, greškom „fejvovala neki hejt o njima“, i pop pevačica se zbunila kada su je pitali za njih, pa je morala da objašnjava zašto.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Pobednice Beovizije… Samo me podsetite, koje“, zbunjeno je rekla na pitanje da prokomentariše ovogodišnje pobednice Beovizije, a kada je dobila odgovor da su to devojke iz grupe „Hurricane“, nastavila je:

„Hurricane… Pa, ne znam šta bih znala da kažem o tome. Baš sam iskrena, s obzirom da nisam ispratila ceo događaj, a ne znam ni šta su devojke pevale, tako da ne bih mogla ništa da kažem na tu temu,“ izjavila je za Telegraf.

Umesto toga, rekla je nešto na temu trenutnog stanja na muzičkoj sceni:

„Kad sam bila mlađa to me je iritiralo i mislila sam da mogu mnogo toga da promenim. Međutim, kad čovek shvati da je to borba s vetrenjačama, onda se okrene ka sebi, onome što on sam radi. Tako posmatram stvari. Dođe, prođe, menjaju se stilovi, niko od nas nije večan, ali ono što radimo jeste i ono što ostavimo mladim generacijama – jeste. Da li je to nešto dobro ili loše, na šta ih pozivamo, šta im sugerišemo svojim tekstovima“, zaključila je u razgovoru za Telegraf pred sinoćnji koncert Marije Šerifović.

PROČITAJTE JOŠ