Foto:Nemanja Jovanović

Otkako je uvedeno vanredno stanje u Srbiji zbog koronavorusa Aleksandra Prijović Živojinović zaključala se u kuću, a izalska nema do daljnjeg.

Pevačica je poslednjih godina često zbog nastupa putovala u inostranstvo, pa se kako kaže, pa joj je privikavanje na krantin teško palo. Ipak, odlučila je da ne izlaže riziku ni sebe ni druge, pa vreme u svojoj kući na Bežanijskoj kosi provodi sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom.

PROČITAJTE JOŠ

Jedino što Priji fali su baka i deka, a za Nova.rs objašnjava kako je taj problem rešila:

„Prvih dana u karantinu bilo mi je dosta teško. Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na zatvoren prostor i na ograničenost kretanja, ali sada sam okej. Nije mi problem da budem u kući. Nedostaju mi jedino baka i deka mnogo. Samo da mi je njih i tatu da vidim i ništa mi više ne treba“, kaže Prija za Nova.rs i dodaje:

„Oni su u Topoli svi zajedno, paze se i čuvaju, pa sam zbog toga nekako mirnija. Mama je došla kod mene, ali žao mi je zbog bake i deke. Svakog dana ih zovem. Čak sam počela i da kuvam uz baku. Ona mi preko video poziva daje sve instrukcije o tome šta i kako treba da uradim i napravim. Super se snalazim u kuhinji i napredujem za početak.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.