Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović danas su krstili sina Aleksandra u kripti Hrama Svetog Save, a ceremoniji su prisustvali samo najbliži članovi porodice i kumovi.

Po završetku svečanog čina, Aleksandra je otkrila da je bilo veoma emotivno i da je zaplakala dok je gledala sina dok se krsti.

PROČITAJTE JOŠ

„Jako emotivno. Stvarno je bilo prelepo i moram da vam priznam da sam plakala. Sve je bilo preemotivno, sve vreme sam plakala, sve vreme sam gledala u njega. On nije uopšte plakao, možda malo samo kada su ga polili vodicom, ali bukvalno na sekndu. Bio je mnogo, mnogo dobar. Spavao je nekih dvadeset minuta pre krštenja“, rekla je pevačica za Nova.rs.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Filipova maćeha, Lepa Brena, takođe je ispričala da je sve bilo emotivno, kao i to da je njihova porodica ponosna na malog Aleksandra.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Jako smo uzbuđeni, ovo je jedan jako svečani čin za celu našu porodicu. Ponosni smo na Akija koji nije plakao. Bilo je prelepo, veličanstveno i dostojanstveno“,  rekla je Brena.

Inače, Živojinovići su zakazali veliko slavlje za večeras u jednom beogradskom hotelu, međutim, otkazali su proslavu zbog koronavirusa.

„Jeste otkazano je zbog koronavirusa. Eto, nismo želeli da rizikujemo, nema potrebe. To je bila zajednička odluka cele porodice i odložićemo, samo da to prođe malo. Možda ćemo mi malo u krugu porodice da nazdarvimo“, objasnila je Aleksandra.

Na pitanje šta su mama i tata kupili malom Živojinoviću, pevačica nije htela da odgovori, već je kroz smeh rekla:

„Neka to ostane tajna, ako može.“

Pevač Aco Pejović koji je inače bio Aleksandrin kum na venčanju, sada je i krstio dečaka. A Aleksandra je ispričala da je tu odluku donela cela porodica.

„Kum je bio fenomenalan. Zajednička ideja je bila da Aco Pejović krsti Aleksandra.“

Inače, Prijovićka je nedavno otkrila da njen sin obožava da sluša grupu „Hurricane“ i da veoma reaguje na njihove pesme, pa bi samim tim one i pevale na žurci da nije odložena.

„Kada budemo pravili proslavu zvaćemo Hurricane, a sada kod kuće neće one pevati“, završila je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.