Glumac Aleksandar Radojičić osvrnuo se na problem partnerskog nasilja i istakao da je jako bitno probuditi ljude kada je ova tema u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ

„S obzirom na to da znamo u kakvom društvu živimo, šta se sve dešava na ulicama i čime nas sve bombarduju preko televizije i naslova u novinama, ljudi su počeli da se plaše svega i sebe. Mislim da je razgovor o tim stvarima bitan i poenta je da ohrabrimo ljude, da ih probudimo malo“, rekao je Radojičić u razgovoru za Nova.rs i dodao:

„Da vide šta se dešava oko njih jer mislim da smo upali u vrtlog nekih sajber istina i sajber informacija. Ne pričamo međusobno, a mislim da je to jako važno.“

Glumac je prokomentarisao i to da li je „opasno“ imati dete u današnje vreme kada se čini da je nasilje na svakom koraku.

Aleksandar Radojičić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Plašimo se, mi stalno pričamo o tome da li je loše imati dete sada. Meni su te priče, iskreno… Ja se često setim kako sam ja odrastao i kad me moji puste bez mobilnog telefona, pa ne dođem u tačno vreme za ručak, oni pojma nemaju gde sam ja. A danas svi imaju smart telefone. Ipak mislim da poverenje i razgovor sa detetom sprečavaju neke situacije“, zaključio je Radojičić.

BONUS VIDEO: Viktor Savić: Društvene mreže su zlo, voleo bih da ne postoje

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.