Albina o listi najgore obučenih na Evroviziji: Nije me sram

Podeli:
Evrovizija
Foto: EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Mlada Albina Grčić, hrvatska predstavnica na Evroviziji, govorila je za tamošnje medije o svom učešću na ovom muzičkom takmičenju, a dotakla se i visokog plasmana na listi najlošije obučenih pevača na pomenutom festivalu.

PROČITAJTE JOŠ

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju Albina je priznala da ju je razveselila podrška medija i javnosti, pa čak i to što su hrvatski predsednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković barem u jednom bili složni. Naime, nakon njenog nastupa gotovo čitav region je bio složan u tome da je trebalo da se Albina plasira u finale Evrovizije.

„Da budem iskrena, totalno sam politički neaktivna, ne veseli me taj svet. Dok sam bila u Roterdamu, nisam uopšte želela da pratim medije, ali su počeli da mi dolaze ‘mimovi’ njih dvojice. Bilo mi je fora i simpatično! Inače, bez obzira na to što sam na neki način doživela poraz, mediji u Hrvatskoj kao da su me zaštitili, i bilo je lepo videti svu tu potporu koja je dolazila do nas. Svi su stali uz mene“, rekla je Albina.

„Nikad ne bih rekla da smo pokradeni ili nešto slično. Jednostavno se tako dogodilo. Mala gorčina pojavila se dan posle jer sam veče pre sama tešila plesače i ceo tim. Videlo se da su bili razočarani, pošto smo se sve vreme dobro kotirali“, priznala je Splićanka, oko čijeg se kostima takođe digla velika prašina.

Naime, pre nekoliko dana, Albina je završila na neslavnoj listi najgore obučenih izvođača na Evroviziji, zauzevši treće mesto.

„Ja za tu nagradu, iskreno, dosad nisam ni čula. Nije me sramota ničega. Od početka sam rekla da stojim iza te priče, iako, da se razumemo, to sigurno nije kostim koji bih nosila na svakodnevnim nastupima. Verovala sam ljudima koji se bave time i znaju bolje od mene. Problem je što se dosta ljudi vezalo za kostim s Dore koji je bio drugačiji, pa im bilo teško da ovaj prihvate. Verujem da je to do našeg mentaliteta, čini mi se kao da još nisu spremni za nešto tako. Ne mislim da je to bio najgori kostim, uopšte. Ugodno sam se osećala u njemu. Mislim da je bio primeren onome što smo pokazali na sceni i opet bih sarađivala sa Zigmanom, zašto ne“, rekla je mlada pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar