Podeli
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Svetski poznata rijaliti zvezda i starleta, Kim Kardašijan, snimila je reklamu za kompaniju koja se bavi dostavljanjem hrane u Australiji pod nazivom "Uber Eats" za tačno milion američkih dolara i 45 sekundi kadra.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Kim je imala glavnu ulogu u reklami šaljivog karaktera koja traje veoma kratko i koju započinje sa rečenicom:

“Večeras ću jesti…”, a onda pobrojala hrskavu piletinu i druge narudžbine.

Društvo joj u reklami pravi australijska komičarka Magda Subanski, poznatija kao Šaz, koja “se podsmeva” Kim i uči je da izgovara reči sa australijskim akcentom.

U prvoj reklami Kim ima dugu crnu kosu vezanu u rep, dok je već u sledećoj reklami ošišana na kratki bob sa šiškama, što joj je navodno uradila upravo koleginica iz reklame.

Poenta cele priče jeste brzina i želele su da naglase da dostava hrane preko ove kompanije stiže bukvalno za sekund.

Fanovi su komentarisali da je Kim izgledala kao lutka i da ima nula harizme u reklami, da je previše plaćena za posao koji traje oko 45 sekundi.

Reklama je objavljena u novembru prošle godine, ali je tek sada objavljena informacija koliko je bila plaćena za ovu ulogu, što je razbesnelo mnoge ljude koji se žale da u životu neće zaraditi taj novac iako svakog dana rade puno radno vreme.

“Magda čak nije ni imala priliku da upozna Kim, snimljene su odvojeno, a spojene fotošopom”, “Užas koliko novca dobija za glupost”, “Nepravda prema ljudima koji svakog dana rade 8 sati”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar