Šta očekuje Ameriku ako Kim Kardašijan postane prva dama

Podeli:
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Kad je Kanje Vest na svom Tviter nalogu saopštio da će se kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima u Americi, njegova kandidatura je momenatlno pala u drugi plan, s obzirom na to da bi u tom slučaju prva dama bila upravo najpoznatija rijaliti zvezda na svetu - Kim Kardašijan. S obzirom na njenu bogatu biografiju i rijaliti staž, koja se mnogima ne dopada, mnogi korisnici društvene mreže Tviter najavili su da će se, ukoliko do toga dođe, odseliti iz SAD.

„Ako Kanje Vest pobedi, Kim Kardašijan će biti prva dama, znači cela Amerika je videla njen seks snimak“, glasi jedan tvit koji se nadovezuje na porno snimak najpoznatije starlete na svetu.

„Kunem se, ako izaberete Kanjea Vesta za predsednika, a Kim Kardašijan postane prva dama, pakujem svoje prnje i selim se za Kanadu“, zapretio je jedan građanin Amerike.

„Ideja da Kim Kardašijan može da završi kao naša prva dama je zastrašujuća“, navodi dalje jedan tviteraš.

PROČITAJTE JOŠ

„Samo kažem, Kim Kardašijan bi kao prva dama bila progresivnija od Melanije Tramp“, konstatuje jedan korisnik Tvitera.

A među tekstualnim tvitovima našli su se i popularni mimovi u vidu fotomontaža, te je hit jedan od mimova na kojima Kim Kardašijan pravi selfi u Beloj kući.

„Vi vidite Kanjea Vesta kao predsednika, ja vidim Kim Kardašijan kao prvu damu. Ova država je kao neka šala“, stoji u opisu jednog mima, na kome stoji naslov rijalitija „U korak sa Kardašijanima u Beloj kući“.

Osim Amerikanaca, i domaći tviteraši su komentarisali mogućnost da Kim Kardašijan postane prva dama Amerike.

„2020. je godina nadrealnosti. Pa ko bi rekao da postoji šansa da Kim Kardašijan bude prva dama USA. Zamisli od sex tejpa do prve dame, pravi Američki san u praksi, nema šta, kapa dole“, napisala je jedan korisnica Tvitera.

„Kim Kardašijan prva dama Amerike? Biće da je neki asteroid nanišanio našu planetu“, stoji u jednom tvitu.

„Muž Kim Kardašijan će se kandidovati za predsednika SAD, napokon će prva dama biti poznatija i bogatija od prvog čoveka“, konstatuje jedan tviteraš iz Srbije.

Ostaje da vidimo hoće li se pretpostavke korisnika Tvitera obistiniti, pa ako Kanje Vest nasledi Trampa, možda stvarno i gledamo novu sezonu rijalitija „U korak sa Kardašijanima“, i to u Beloj kući.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar