Evrovizija, Srbija, Hurricane, Uraganke
Foto: EPA-EFE/SANDER KONING

Iako nisu važile za favorite ovogodišnje, 65. "Evrovizije", Uraganke su napravile potpuni haos nakon energičnog nastupa u drugoj polufinalnoj večeri, što dovoljno govori i broj pregleda njihovog performans sa Evrovizije, objavljen na platformi Jutjub, ali i mnogo drugih činjenica.

Pročitajte još:

U nastavku teksta pročitajte tri činjenice koje jasno govore da su Uraganke večeras ozbiljna pretnja ostalim predstavnicima.

Broj pregleda na Jutjubu

Tokom prvog dana, tačnije, 24 sata od druge polufinalne večeri na Evroviziji, pesma „Loco loco“ srpskih predstavnica na Evroviziji oborila je rekord kao balkanska numera sa najviše pregleda, odnosno neverovatnu brojku od 3,4 miliona.

Naravno, pregledi rastu iz minuta u minut i već sada, samo nekoliko sati pred početak finalne večeri, njihov performans na pomenutoj platformi pregledan je više od pet miliona puta.

Broj lajkova na Tviteru

Takođe, sve objave u vezi naših predstavnica, a koje su objavljenje na zvaničnom Tviter nalogu Evrovizije, broje više hiljada lajkova te je to još jedna činjenica koja nam govori mnogo toga.

Upravo zbog ovih, moramo priznati bitnih činjenica, Uraganke su mnogim takmičarima „stale na žulj“ zbog čega su već dva dana na meti napada.

Sramne uvrede na račun fizičkog izgleda devojaka i lažne optužbe za plagiranje

Prvo je Kseniju, Sanju i Ivanu izvređala holandska glumica i pevačica Karin Blumen, navodeći da naše predstavnice „izgledaju kao plastične lutke ili glumice iz filmova za odrasle“.

Zatim, u toku današnjeg dana, Italijani, odnosno fanovi italijanskog muzičara Luke Marcana, koji se predstavlja umetničkim imenom Aka 7even, u komentarima ispod objava o grupi „Hurricane“ ne prestaju da postavljaju linkove njegove pesme „Loca“, tvrdeći da su ga Ksenija, Sanja i Ivana pokrale.

Inače, podsećanja radi, italijanski predstavnik, odnosno grupa „Maneskin“ glavni je favorit za pobedu, makar po statistikama raznih kladionica.

Pročitajte još:

No, slažete se da su samo tri razloga nabrojana u tekstu gore, sasvim dovoljan razlog da se konkurencija „uplaši“.

Podsetimo, naše predstavnice, Ivana, Ksenija i Sanja večeras nastupaju osme po redu.

Osim zbog statistike, redni broj nastupa je važno zapamtiti i zbog glasanja, tako da, ukoliko ste u inostranstvu i možete da glasate za naše predstavnice, ne zaboravite da su pod rednim brojem 8.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.