Šerbedžija: Milena Dravić mi je dala Gagin brod za uspomenu

Showbiz 15. feb. 202115:08 > 15:41
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Reditelj Rade Šerbedžija, dao je intervju za "Jutarnji.hr", u kojem je pričao o filmu "Ribanje i ribarsko prigovaranje", ali i o svom prijateljstvu sa Milenom Dravić i Draganom Nikolićem.

PROČITAJTE JOŠ

Milena je preminula tokom njegovog snimanja pomenutog filma, a reditelj se prisetio poslednjeg razgovora koji je obavio sa čuvenom jugoslovenskom glumicom, navodeći da mu je kao uspomenu na Dragana Nikolića poklonila brod.

„Zvala me je dva meseca nakon Draganove smrti, kad sam bio u Beogradu, i rekla da je Gagin brod odlučila da pokloni meni. Još ga nije ni stavio u more kad se razboleo, završavao ga je, bio je to nov brod. Rekao sam Mileni da već imam dve barke i zahvalio joj se. Ali, ona je, kao i obično kad bi se naljutila na mene, rekla: ‘Ne lupetaj’ i dodala da želi da imam uspomenu na njega. Prebacio sam ga u Hrvatsku i dao mojim ljudima da njim prevoze mlade glumce na probe i predstave. Sad je u floti brijunskog teatra Ulysses. Na njemu piše Gaga, uz sliku mog druga Dragana Nikolića kao Popaja u mornarskoj majici. Sad nas Gaga vozi i Dragan Nikolić je svaki dan s nama tokom leta. Čuva nas i štiti“, rekao je Šerbedžija za „Jutarnji“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar