Sem Smit predstavlja novi album pun brzih, ljubavnih pesama

Showbiz 31. okt. 202009:48
Podeli:
Foto: Promo

Juče je bio veliki dan za nova pop izdanja, među kojima je jedno doneo i Sem Smit! Višestruku nagrađivani umetnik juče je predstavio album "Love Goes“.

PROČITAJTE JOŠ

Prethodno objavljen singl „My Oasis“, na kome se pridružuje Burna Boj i singl „Diamonds“ jasno uvode u iskrenu i potpuno nesputanu priču o ljubavi o kojoj je reč i u 11 novih pesama.

„Poslednje dve godine bile su najeksperimentalnije ikada, lično, ali i muzički. Po svakom ulasku u studio, postojalo je obećanje da je samo nebo granica. Rezultat je bio tako magičan, a tako terapeutski i zabavan. Ova ljubav prema muzici je izuzetno široka i sva „guilty pleasures“ pretvorila su se samo u „pleasures“. Nema krivice, nema srama, samo ljubav prema pevanju, stvaranju i plesanju. Slušajte ove pesme otvorenog srca i tretirajte svaku pesmu kao drugačiji cvet iz bašte, zabavite se. Nadam se da će vas nasmejati, jer to bude i u meni“, poručuje Sem Smit.

Na albumu „Love Goes“ radila su, kao i do sada, neka od najvećih imena u industriji – Stiv Mek (Ed Širan, Selin Dion), Shellback/MXM (Robin, Pink, Britni Spirs), Labrinth, genijalni Stargate, Semov prijatelj Gaj Lavrence (Disclosure) i dugogodišnji saradnik Džimi Napls. Upravo oni bili su zaduženi za numere koje su stvarane u protekle dve godine, sa zadatkom da svaka od njih ispriča svoju jedinstvenu priču.

Izdanje „Love Goes“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music , kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar