Selena Gomez prestaje da peva: Niko me ne shvata za ozbiljno

Podeli:
Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Zvali su je "princezom popa", a veliku popularnost ima još od tinejdžerskih dana. Ipak Selena Gomez razmišlja o prekidu karijere, rekla je za magazin Vog.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica je u poslednje vreme frustrirana svojom muzičkom karijerom, pa ozbiljno razmišlja da se povuče iz muzičkih voda i da se posveti glumi. Ispričala je kako će dati samoj sebi još jednu, poslednju priliku.

– Mislim da me ljudi ne shvataju ozbiljno i dalje, te da ih zaista nije briga za ono što stvaram. Teško je raditi muziku u takvoj situaciji. Ima dana kad pomislim „koja je poenta svega ovoga, zašto to i dalje radiš?“ Mislim da je „Lose You to Love Me“ najbolja pesma koju sam ikad izdala, ali za neke ljude ništa moje nikad neće biti dovoljno dobro. Zahvalna sam zbog svih onih koji me slušaju i vole moju muziku, ali mislim da ću izdati još jedan poslednji album i da je to to – zaključila je Selena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Poslednjih godina otvoreno je govorila i o zdravstvenim problemima koji je muče, i koji su joj usporili karijeru. Prošle je godine priznala kako joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj, a zbog anksioznosti i napada panike 2016. godine, „zamrzla“ je karijeru.

Tada je zaključila kako su to propratne pojave autoimune bolesti lupus, od koje boluje.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar