Seka Sablić političaru: Laješ kao pas i lažeš kao pas

Showbiz 01. dec. 202018:06 > 18:2119 komentara
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/LJUBAV TRAJE DUGO

Glumica Jelisaveta Seka Sablić pre skoro dve decenije snimila je zanimljivi skeč u kojem se obraća fiktivnom političaru oštrim rečima, u njenom komičnom maniru: "Nije mi poznato da si do sada nešto rekao, a da nisi slagao, i laješ kao pas i lažeš kao pas. Ti lažeš kako zineš, a ko laže - taj i krade", poručila je glumica. Zbog napada koje je nedavno dobila od poslanika SNS-a, ovaj Sekin skeč postao je popularan na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

„Uopšte nisam duhovita! Ja sam jedan mrgud i stalno nešto gunđam. Takva sam! Ja u životu ne glumim“, rekla je pre par godina za sebe Jelisaveta Seka Sablić, koja, suprotno ovoj tvrdnji, svojom harizmom i pozitivnom energijom crta osmehe publici već decenijama.

Svoju titulu „kraljice komedije“ nosi u narodu već dugo, a brojne nagrade i priznanja kao što su: Dobričin prsten, Žanka Stokić, Zlatni ćuran, Pavle Vuisić, Sterijina narada, Zlatna arena i mnoge druge, govore u prilog tome kakva je ona glumica.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Suvišno je pričati o njenim kultnim ulogama poput Kristine iz „Maratonaca“, sekretarice Marijane u „Srećnim ljudima“ ili Vere iz  serije „Ljubav, navika, panika“.

Foto: Printscreen/Youtube

Ovoga puta obratićemo pažnju na njene skečeve, koje je još 2003. godine snimila za svoju publiku.

Jedan od skečeva u kojem opisuje fiktivnog političara, postao je posebno popularan poslednjih dana. Razlog tome verovatno je verbalni napad koji je glumica nedavno dobila od poslanika SNS-a, pa su korisnici društvenih mreža ovaj skeč iskoristili kao Sekin „odgovor“ na političke napade.

Ovaj video počeo je da se deli preko društvene mreže Fejsbuk, a nosi naslov „Seka ispred vremena“.

Jedna korisnica Tvitera napisala je ironičan komentar na sadržajovog skeča:

„Ma jok, uopšte ne liči na onoga na koga ste pomislili…“

Ceo skeč pogledajte u videu ispod.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar