Seka Aleksić snima edukativni program za decu

Showbiz 02. nov. 202014:55
Podeli:
Seka Aleksic
Seka Aleksić Foto:E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Seka Aleksić nedavno je otvorila Jutjub kanal Seka Kids, posvećen deci, na kom je zasad predstavila rođendanske pesmice u dve verzije, za dečake i devojčice, a kako je ispričala za magazin "Story", planira da od ovoga napravi čitav projekat.

PROČITAJTE JOŠ

„U planu mi je da roditelje i mališane obradujem edukativnim programom. U potpunosti sam fokusirana na to. Reč je o velikom izazovu, ako se uzme u obzir da je projekat drugačiji od svega što sam dosad radila“, otkrila je pevačica, osvrnuvši se potom na priče i pesmice koje su omiljene njenim sinovima.

„Stare, proverene, uz koje smo odrastali svi mi. Otkako se Jovan rodio, Jakovu je interesantno da ga uspavljuje. Dozvoljavali smo mu to, naravno, uz našu asistenciju, jer smo smatrali da će se na taj način razviti divan odnos među njima. I danas to rado čini, uloga starijeg brata mu baš prija, zbog čega nekad ume malo da se pravi važan. Jovan ga, sa druge strane, obožava i, otkako je ojačao, trudi se da ga oponaša. Nekada, doduše, u tome i uspe, mada češće ostane samo na simpatičnom pokušaju. Volela bih da, bez obzira na situacije koje će život pred njih postavljati, nikada ne prestanu da budu podrška jedan drugom“, dodala je Seka, zaključujući da roditelji ne treba prevelikim očekivanjima da opterete decu.

 

View this post on Instagram

 

Kako ste danas?! ?

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

„Svi znamo da je detinjstvo najlepši period života i zato ga ne smemo kvariti očekivanjima koja bi decu opteretila. Veljko i ja se trudimo da sinovima probudimo interesovanja za teme koje su u skladu sa njihovim uzrastom, ali im ništa ne namećemo“, rekla je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

10 godina braka… Tek smo poceli! ????

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar