Podeli
Foto: Zoran Lončarević

Pevačica Seka Aleksić rešila je da se više ne bavi ugostiteljstvom. Kako portal Nova.rs saznaje, folkerka je zatvorila restoran u Novoj Pazovi zbog situacije oko koronavirusa.

PROČOITAJTE JOŠ

Naime, iako je objekat bio posećen, pevačica je u dogovoru sa suprugom Veljkom Piljikićem donela odluku da prodaju kompleks jer nisu više bili zainteresovani zbog drugih poslovnih obaveza.
“Kada su otvorili restoran, razradili su ga za kratko vreme. Pored toga što je napravljena reklama, usluge su bile fantastučne. Bio je poznat po italijanskoj hrani, koja je privlačila goste da ponovo dođu. Seka je angažovala fenomenalne kuvare koji su pripremali brojne specijalitete, čak je i ona dosta vremena provodila tamo. Međutim, kada je usledilo vanredno stanje, Seka je rešila da zatvore objekat zbog dodatnih troškova. Da ne bi ulazila u dugove, prodala ga je. Takođe, nije odgovaralo da rade pod merama zabrane jer se to očigledno nikome ne isplati. Brzo je nađen kupac koji je kupio kompletan prostor”, otkriva naš izvor i dodaje da se Aleksićeva maksimalno posvetila porodičnom životu.

“Kada su se rodila deca, Seka najviše vremena provodi s njima kod kuće. Čak i kad ima svirku, ona ne ostaje u inostranstvu po dva dana kao ranije već odmah krene nazad posle nastupa. Čak se povukla i medijski, pa u poslednje vreme ne daje intervjue i izjave”, kazao je naš izvor.

Seka Aleksić, Veljko Piljikić Foto: Privatna arhiva

Ovim povodom pozvali smo pevačicinig supruga Veljka Piljikića, koji je potrvdio naša saznanja.
“Istina je, prodali smo restoran. Nije postojao neki bitan razlog”, kratko je odgovorio Veljko.
Podsetimo, pevačica je pre više od deset godina držala butik garderobe u Staroj Pazovi, oko kojeg je najviše bio angažovan njen brat. Tu je prodavala unikatne stvari, a na mnogima je bio naslikan i njen lik.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar