Saznajemo: Saša Popović više neće voditi Grand Specijal

Showbiz 10. sep. 202015:59 > 17:01
Podeli:
Saša Popović
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sašu Popovića će posle dužeg niza godina, koliko je vodio emisiju "Grand Specijal", zameniti četvoro voditelja - Vesna Milanović, Sanja Kužet, Siniša Medić i Voja Nedeljković.

PROČITAJTE JOŠ

„Veoma se radujem ovom novom izazovu koji je stavljen pred nas, pogotovo što se prvi put u nekoj emisiji pojavljuje voditeljaki četverac. Trudićemo se da gledaocima donesemo interesantne priče, mnogo muzike i zanimljivih gostiju, što će kao rezultat dati, nadam se, da naša emisija ostane ljubimica piplmetra“, rekao nam je kroz osmeh Siniša Medić, nekadašnji voditelj emisije „Press pretres“.

„Saša Popović je uvek radio za dvoje, pa je bilo neophodno da upravo nas dvoje zamenimo njega. Šalu na stranu, veliki je izazov raditi uigranu emisiju, ali budući da smo Siniša i ja dugo u ovom poslu, verujem u nas. Sa nama su tu i sjajni Sanja i Voja, tako da je lako ovaj posao doživeti kao zadovoljstvo“, ističe Vesna Milanović, dugogodišnja novinarka, voditeljka i PR menadžer Grand produkcije.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Saša Popović se trenutno odmara u Opatiji, a kako saznajemo, uskoro se pridružuje timu muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, kome se sprema mnoštvo izmena, a glavna je ta da je novi muzički direktor poznati muzički producent Aleksandar Milić Mili.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar