Saša Popović o Džeju: Bio je ambasador sreće

Showbiz 07. dec. 202012:56 > 13:00
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova S/Arhiva

Saša Popović, nekadašnji suvlasnik Grand produkcije i osnivač najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Zvezde Granda", izrazio je neizmernu tugu zbog smrti Džeja Ramadanovskog. On je za Nova.rs istakao da Džeja pamti kao ambasadora sreće i čoveka blage naravi.

PROČITAJTE JOŠ

„Ambasador sreće i radosti, sinonim za emociju, čovek koga smo svi obožavali. Svaki novogodišnji program koji smo radili, upravo on je oplemenio, donosio nam je toliko pozitivnih emocija da je bilo nemoguće ne osmehivati se u njegovom društvu. Uživao sam u njegovim šalama, divio se njegovom glasu, izuzetno cenio njegovo dobro srce i blagu narav“, istakao je Popović za Nova.rs, te dodao da iako je zauvek otišao, Džej će živeti kroz svoje pesme koje su ga učinile besmrtnim.

„I možda nam je dobri Džej otišao, ali pesme koje je ostavio iza sebe učinile su ga besmrtnim i nezaboravnim. Veoma mi je žao zbog njegovog odlaska. Izjavljujem saučešće njegovoj porodici, ali i svim njegovim prijateljima, kolegama i publici“, zaključio je Saša Popović

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Reporteri Nova.rs bili su jutros i ispred zgrade na Dorćolu, u kojoj je Džej Ramadanovski živeo. Tamo su zatekli potresnu scenu. Naime, na licu mesta nalazi se položeno cveće, kutija crvenog Marlbora, nešto novca, ratluk i bajadere, što su verovatno ostavile Džejeve komšije.

Podsećamo, Džeju Ramadanovskom, koji je juče preminuo u svom stanu na Dorćolu u 56. godini, urađena je obdukcija.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Iako je ustanovljeno da je Džej umro prirodnom smrću, sudski veštak je zahtevao obdukciju, čiji se rezultati čekaju.

Ovu informaciju je za Nova.rs potvrdio Džejev prijatelj klavijaturista Zoran Jagodić Rule, te dodao da će se datum sahrane znati nakon rezultata obdukcije.

Prema zvaničnim informacijama, pevač je preminuo u snu, kada mu je srce stalo.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar