Podeli
Sanja Marinković Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nakon što se podigla velika prašina u javnosti zbog fotografija sa proslave koje je objavila voditeljka TV Pink Sanja Marinković, stiglo je izvinjenje. Marinković se oglasila na društvenim mrežama i napisala da joj nije bila namera da bilo koga uvredi, niti da podstiče ljude da krše mere.

PROČITAJTE JOŠ

“Velika se prašina podigla u javnosti zbog fotografija sa proslave, pa bih da se čuje i moj glas povodom toga. Nisam organizovala proslavu, već sam otišla na jedno okupljanje povodom rođendana svoje prijateljice. Druga stvar zbog koje se podigla ogromna prašina jeste ono što sam napisala na fotografiji – “Kovid elita”. Žao mi je što su mnogi to pogrešno shvatili. Taj izraz zapravo predstavlja ljude koji su, nažalost, bili zaraženi koronavirusom, ali su, na sreću, uspešno preležali virus. Želim da znate da mi nije bila namera nikoga da uvredim niti da bilo koga podstičem da krši pravila koja su doneli struka i država”, napisala je ona.

Foto: Printscreen/Instagram/sanjamarinkovicofficial

Na okupljanju u jednom lokalu, na zatvorenoj proslavi, bila je i novinarka N1 Minja Miletić, koja se prva oglasila na Instagramu i navela da je u pitanju propust.

“Osećam obavezu da se oglasim i javno kažem da je učinjen propust. Nažalost, u godini u kojoj sam imala najviše razloga da slavim, nisam imala priliku da bilo šta proslavim. Zbog ovog događaja želim da drugima skrenem pažnju da ne popuste pod pritiskom emocija”, navela je Minja Miletić.

Foto: Instagram/minjamiletic

“Isto tako neću da dozvolim da se intimna proslava od desetak ljudi koristi za obračun sa mnom. Svako moje dalje komentarisanje bi bilo suvišno. Srdačan pozdrav”, dodala je novinarka N1 u poruci na Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar