Foto:Ivan Dinić/Nova S

Mlada glumica Miona Marković, koju publika zna po ulogama u hit serijama "Žigosani u reketu", "Koreni", "Jutro će promeniti sve" i "Kralj Petar Prvi", objavila je na svom Instagram nalogu da je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti.

„Završih! Indeks 4912/2015 je zapečaćen poslednjim ispitom! Najlepši si, bre, FDU! I sve tvoje grafite volim, i svaku tvoju olupanu ciglu volim! I volim što smo i mi pisali po tebi, i što je 13-ica puna naših imena, imena moje klase, ispisanih po okrznulim ciglama da nas pamte…“, počela je ona, pa dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miona Marković (@meseceva_kcii)

PROČITAJTE JOŠ

„Volim i tvoju žutu strunjaču, koja je sada plava, i onaj deo ispred štale, jer u štali sam se uvek smrzavala, a sad su uveli i grejalice u njoj, i volim 14-icu i 15-icu, jer tamo najlepše Sunce pada i jer sam tamo najviše volela da glumim, iako tamo nije predmet ‘gluma’, i volim one stepenice sive socijalističke, i klavir u hodniku koji niko ne svira, i samo neke od portira, i Slađu i profesore i volim hol ogroman i bioskopsku salu, gde se u februaru smrzavamo gledajući tri filma dnevno jer je FEST – svima omiljena nedelja na faksu, i volim one reflektore u učionicama pa kad upališ BAAAM potpuno druga atmosfera i volim sve one raspadnute kostime sumnjivog mirisa u fundusu i ona neudobna sedišta Mate Milošević i volim onu livadu gde smo trčali da radimo vežbe iz Šekspira jer liči na šumu i sve tvoje fazane, čopore kučića i mačaka koje žive sa nama okolo volim, i volim bre moje ljude, ljude koji su tu bili sa mnom i zbog kojih sve ove stvari volim, a znaju oni koji su! – napisala je Miona, uz fotografije na kojima pozira s indeksom u ruci.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare