Ruža Rupić: Idem kod psihoterapeuta, to nije sramota

Showbiz 18. okt. 202012:49
Podeli:
Foto: Instagram/ruza_rupic

Jutjuberka i pevačica Ruža Rupić priznala je u intervjuu za domaće medije da vodi računa o svom mentalnom zdravlju, te da je krenula kod psihoterapeuta, koji joj pomaže da lakše prebrodi svoje strahove.

Ruža je uzor mlađim generacijama, a svoju ulogu i uticaj koristi kako bi promovisala one vrednosti za koje ona smratra da su prave:

– Moja najpametnija odluka je gta što sam krenula da idem na psihoterapiju. Mene prati i mlađa populacija, verovatno će sad ovo gledati i slušati. To ništa nije sramota, to je sve normalno pogotovo za mene jer živim jako brzim tempom života  i idem na 300 strana dnevno – rekla je ona za „IDJTV“.

Jutjuberka je potom otkrila da li ima neke strahove u životu:

View this post on Instagram

Monday. Hair @hairdeki

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic) on

 

– Meni moja psihoterapeutkinja kaže da su strahovi projekcija koju ti imaš, to je samo u tvojoj glavi. To niko drugi ne vidi tako. Strahovi su nešto što te najviše u životu koči – objasnila je Ruža u intervjuu za „IDJTV“, pa dodala:

– Ja imam puno strahova i po tom pitanju sam malo psiho. Momenat kada sam ja počela da ih razbijam i što ja kažem „izašla sam dosta iz svoje zone komfora“, pogotovo u proteklih nekoliko meseci. To je stvarno meni donelo dobro.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.