Rialda Kadrić o „Žikinoj dinastiji“: Bila sam usamljena

Showbiz 26. jan. 202122:10
Podeli:
Rialda Kadrić Foto:printscreen/RTS

Glumica Rialda Kadrić, koja se proslavila ulogom Marije u filmskom serijalu "Žikina dinastija" premula je danas u 58. godinini u Atini.

PROČITAJTE JOŠ

Rialda je prvi put stala pred kamere sa samo 13 godina, kada je snimila čuvene „Lude godine“, a kasnije je bila deo i ostalih nastavaka popularne „Žikine dinastije“. Ipak, tada kao devojčica nije uspela baš najbolje da se uklopi sa ekipom sa seta koji su bili poprilično stariji od nje, o čemu je i govorila svojevremeno u razgovoru sa Vesnom Dedić.

Rialda Kadrić Foto:printscreen/RTS

„Popularnost sa 14, 15, 16 godina može da donese jednoj pubertetlijki i usamljenost. Znate prolazite pored bioskopa „Zvezda“, gde se tada davao moj film i vidite druga iz razreda da tapka karte, a vi biste rađe da se ne sretnete tako. Nađete se u svetu odraslih i hoćete da pokažete da ste vi dovoljno zreli da im parirate, ali onda vidite da su svi otišli, da je čitava ekipa filmska otišla na večeru, dok ste vi mislili da trebate da stojite negde na dnu Andrićevog venca usred noći, misleći da čekate dok se promeni viljuška za kameru i onda se pojavi mama sa nekim džemperom i kaže ti ipak nisi sama tu. Zašto bi se ti ljudi setili da je jedno dete ostalo samo kad su oni imali svoje teme. Popularnost nije isto što i ljubav“, rekla je Rialda Kadrić u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar